Nabeschouwing Tobol - St. Gallen (0-1) || UEFA Conference League 2024/2025

Donderdag 1 augustus 2024 - 18:00 uur

In de UEFA Conference League 2024/2025 neemt Tobol het donderdag 1 augustus 2024 om 18:00 uur in eigen huis op tegen St. Gallen. De wedstrijd wordt gespeeld in Ortalıq Stadion in Aktobe.

Via de Tobol - St. Gallen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tobol - St. Gallen (0-1)

Het UEFA Conference League duel tussen Tobol en St. Gallen is onder leiding van scheidsrechter Joni Hyytiä geëindigd in een 0-1 overwinning voor St. Gallen. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor Ededem Essien van Tobol. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 68e minuut het veld moest verlaten. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 73 minuten was het Moustapha Cissé die St. Gallen op een 0-1 voorsprong zette. Dit was ook direct het enige doelpunt van de wedstrijd, want beide ploegen wisten hierna niet meer tot scoren te komen. In de 90e minuut moest Tobol verder met een man minder nadat Beibit Galym een rode kaart had gekregen. Het lukte St. Gallen in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Joni Hyytiä, waardoor St. Gallen de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

LIVE Tobol - St. Gallen 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tobol - St. Gallen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

58' Wissel Tobol Wissel Aleksandr Zuev voor Igor Ivanovic Tobol
58' Gele kaart Tobol Gele kaart voor Ededem Essien Tobol
59' Wissel St. Gallen Wissel Moustapha Cissé voor Willem Geubbels St. Gallen
59' Wissel St. Gallen Wissel Isaac Schmidt voor Lukas Görtler St. Gallen
59' Wissel St. Gallen Wissel Christian Witzig voor Víctor Ruiz St. Gallen
68' Tweede gele kaart Tobol Tweede gele kaart voor Ededem Essien Tobol
70' Wissel Tobol Wissel Erkin Tapalov voor Ahmed El Messaoudi Tobol
73' Doelpunt St. Gallen Doelpunt Moustapha Cissé met assist van Mihailo Stevanovic St. Gallen 0-1
73' Wissel St. Gallen Wissel Yannick Joachim Zacharie Noah Tankeu voor Chima Okoroji St. Gallen
79' Wissel Tobol Wissel Beibit Galym voor Islam Chesnokov Tobol
79' Wissel St. Gallen Wissel Corsin Konietzke voor Jordi Quintillà St. Gallen
79' Wissel Tobol Wissel Radoslav Tsonev voor Tsotne Mosiashvili Tobol
79' Wissel Tobol Wissel Zhaslan Zhumashev voor Rui Costa Tobol
81' Gele kaart St. Gallen Gele kaart voor Jozo Stanic St. Gallen
90' Rode kaart Tobol Rode kaart voor Beibit Galym Tobol
90' Gele kaart Tobol Gele kaart voor Ivan Miladinović Tobol
90' Gele kaart St. Gallen Gele kaart voor Yannick Joachim Zacharie Noah Tankeu St. Gallen
Video hoogtepunten en samenvatting Tobol - St. Gallen
Opstellingen Tobol - St. Gallen
De opstellingen van Tobol en St. Gallen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Tobol gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en St. Gallen zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach Nurbol Zhumaskaliev
Voorbeschouwing Tobol - St. Gallen

Tobol en St. Gallen spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de UEFA Conference League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Joni Hyytiä en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Tobol en St. Gallen in de UEFA Conference League vond plaats op 25 juli 2024 en dat duel eindigde in een overwinning voor St. Gallen. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is St. Gallen favoriet. 1 keer wist de ploeg van Tobol te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Tobol. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.