Nabeschouwing Vitória Guimarães - Floriana (4-0) || UEFA Conference League 2024/2025

Donderdag 1 augustus 2024 - 21:15 uur

In de UEFA Conference League 2024/2025 neemt Vitória Guimarães het donderdag 1 augustus 2024 om 21:15 uur in eigen huis op tegen Floriana. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Dom Afonso Henriques in Guimarães.

Via de Vitória Guimarães - Floriana live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vitória Guimarães - Floriana (4-0)

Het UEFA Conference League duel tussen Vitória Guimarães en Floriana is onder leiding van scheidsrechter Ion Orlic geëindigd in een 4-0 overwinning voor Vitória Guimarães. Na 45 minuten stond er een 4-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door Kaio César, waarmee Vitória SC met 1-0 de leiding nam. Vitória SC vergrootte in de 11e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Jorge Fernandes op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 37e minuut volgde een derde treffer van Vitória SC, waarmee Ricardo Mangas zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Vitória SC in de 43e minuut, nadat Ricardo Mangas de 4-0 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Vitória Guimarães.

LIVE Vitória Guimarães - Floriana 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vitória Guimarães - Floriana teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Vitória SC Doelpunt Kaio César met assist van Ricardo Mangas Vitória SC 1-0
11' Doelpunt Vitória SC Doelpunt Jorge Fernandes met assist van Tiago Silva Vitória SC 2-0
37' Doelpunt Vitória SC Doelpunt Ricardo Mangas met assist van Bruno Gaspar Vitória SC 3-0
43' Doelpunt Vitória SC Doelpunt Ricardo Mangas met assist van Kaio César Vitória SC 4-0
46' Wissel Floriana Wissel Carlo Zammit Lonardelli voor Owen Spiteri Floriana
46' Wissel Floriana Wissel Guy Serge Cédric Yameogo voor Fernando Augusto Floriana
63' Wissel Vitória SC Wissel Nélson Oliveira voor Jesús Ramírez Vitória SC
63' Wissel Floriana Wissel Matteja Veselji voor Thiaguinho Floriana
63' Wissel Vitória SC Wissel Samu voor Nuno Santos Vitória SC
72' Wissel Floriana Wissel Kyrian Nwoko voor Kemar Reid Floriana
74' Wissel Vitória SC Wissel Manu voor João Mendes Vitória SC
74' Wissel Vitória SC Wissel Bica voor Tomás Händel Vitória SC
75' Wissel Vitória SC Wissel Telmo Arcanjo voor Kaio César Vitória SC
80' Wissel Floriana Wissel Anthony Abah Obonogwo voor Jake Grech Floriana
Video hoogtepunten en samenvatting Vitória Guimarães - Floriana
Opstellingen Vitória Guimarães - Floriana
De opstellingen van Vitória Guimarães en Floriana zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Vitória Guimarães gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Floriana zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Vitória Guimarães - Floriana

Vitória Guimarães en Floriana spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de UEFA Conference League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ion Orlic en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Vitória Guimarães en Floriana in de UEFA Conference League vond plaats op 25 juli 2024 en dat duel eindigde in een overwinning voor Vitória Guimarães. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Vitória Guimarães favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Floriana slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.