Nabeschouwing Georgië - Albanië (0-1) || UEFA Nations League 2024/2025

Maandag 14 oktober 2024 - 18:00 uur

In de UEFA Nations League 2024/2025 neemt Georgië het maandag 14 oktober 2024 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Albanië. De wedstrijd wordt gespeeld in Mikheil Meskhis sakhelobis Stadioni in Tbilisi.

Via de Georgië - Albanië live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Georgië - Albanië (0-1)

Het UEFA Nations League duel tussen Georgië en Albanië is onder leiding van scheidsrechter Danny Desmond Makkelie geëindigd in een 0-1 overwinning voor Albanië. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 48e minuut door K. Asllani, waarmee Albania met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Albanië uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Georgië - Albanië 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Georgië - Albanië teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

48' Doelpunt Albania Doelpunt K. Asllani met assist van I. Tuci Albania 0-1
66' Wissel Albania Wissel M. Daku voor I. Tuci Albania
76' Gele kaart Georgia Gele kaart voor L. Dvali Georgia
76' Gele kaart Georgia Gele kaart voor Willy Sagnol Georgia
77' Wissel Albania Wissel T. Seferi voor N. Bajrami Albania
77' Gele kaart Albania Gele kaart voor N. Bajrami Albania
81' Wissel Georgia Wissel G. Tsitaishvili voor L. Lochoshvili Georgia
92' Gele kaart Albania Gele kaart voor M. Mitaj Albania
94' Gele kaart Albania Gele kaart voor Q. Laçi Albania
95' Gele kaart Albania Gele kaart voor L. Shengelia Z. Davitashvili Albania
95' Wissel Georgia Wissel L. Shengelia voor Z. Davitashvili Georgia
Video hoogtepunten en samenvatting Georgië - Albanië
Opstellingen Georgië - Albanië
De opstellingen van Georgië en Albanië zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Georgië gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Albanië zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Georgië - Albanië

Georgië en Albanië spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de UEFA Nations League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Danny Desmond Makkelie en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Georgië en Albanië in de UEFA Nations League vond plaats op 10 september 2024 en dat duel eindigde in een overwinning voor Georgië. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Georgië favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Albanië slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Georgië 1
Winst Albanië 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Georgië op een 1e positie staat, terwijl we Albanië terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is motregen.