Nabeschouwing Hongarije - Bosnië Herzegovina (0-0) || UEFA Nations League 2024/2025

Dinsdag 10 september 2024 - 20:45 uur

In de UEFA Nations League 2024/2025 neemt Hongarije het dinsdag 10 september 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Bosnië Herzegovina. De wedstrijd wordt gespeeld in Puskás Aréna in Budapest.

Via de Hongarije - Bosnië Herzegovina live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hongarije - Bosnië Herzegovina (0-0)

De UEFA Nations League 2024/2025 wedstrijd tussen Hongarije en Bosnië Herzegovina geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was Hongarije dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. De meeste kansen waren voor Hongarije, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Marco Guida niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Hongarije - Bosnië Herzegovina 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hongarije - Bosnië Herzegovina teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart Bosnia and Herzegovina Gele kaart voor Adrian Leon Barišić Bosnia and Herzegovina
40' Gele kaart Bosnia and Herzegovina Gele kaart voor Nikola Katić Bosnia and Herzegovina
46' Wissel Bosnia and Herzegovina Wissel Benjamin Tahirović voor Dženis Burnić Bosnia and Herzegovina
60' Wissel Bosnia and Herzegovina Wissel Armin Gigović voor Dario Šarić Bosnia and Herzegovina
60' Wissel Bosnia and Herzegovina Wissel Denis Huseinbašić voor Ivan Bašić Bosnia and Herzegovina
75' Wissel Hungary Wissel Kevin Csoboth voor Bendegúz Bolla Hungary
77' Wissel Bosnia and Herzegovina Wissel Esmir Bajraktarevic voor Ermedin Demirović Bosnia and Herzegovina
77' Gele kaart Hungary Gele kaart voor Zsolt Nagy Hungary
82' Wissel Hungary Wissel Botond Balogh voor Endre Botka Hungary
82' Wissel Hungary Wissel Miloš Kerkez voor Zsolt Nagy Hungary
82' Wissel Hungary Wissel Martin Ádám voor Barnabás Varga Hungary
Video hoogtepunten en samenvatting Hongarije - Bosnië Herzegovina
Opstellingen Hongarije - Bosnië Herzegovina
De opstellingen van Hongarije en Bosnië Herzegovina zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hongarije gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Bosnië Herzegovina zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.