Nabeschouwing Hongarije - Nederland (1-1) || UEFA Nations League 2024/2025

Vrijdag 11 oktober 2024 - 20:45 uur

In de UEFA Nations League 2024/2025 neemt Hongarije het vrijdag 11 oktober 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Nederland. De wedstrijd wordt gespeeld in Puskás Aréna in Budapest.

Via de Hongarije - Nederland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hongarije - Nederland (1-1)

De UEFA Nations League 2024/2025 wedstrijd tussen Hongarije en Nederland geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 32e minuut door R. Sallai, waarmee Hungary met 1-0 de leiding nam. In de 79e minuut kreeg V. van Dijk van Netherlands voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Netherlands de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte D. Dumfries namens Netherlands in de 83e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Hongarije - Nederland 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hongarije - Nederland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Gele kaart Hungary Gele kaart voor B. Varga Hungary
32' Doelpunt Hungary Doelpunt R. Sallai met assist van Z. Nagy Hungary 1-0
46' Wissel Hungary Wissel E. Botka voor M. Dárdai Hungary
65' Wissel Hungary Wissel K. Csoboth voor R. Sallai Hungary
75' Wissel Netherlands Wissel B. Brobbey voor S. de Vrij Netherlands
76' Wissel Netherlands Wissel D. Malen voor Q. Timber Netherlands
76' Wissel Netherlands Wissel G. Til voor J. Zirkzee Netherlands
77' Gele kaart Hungary Gele kaart voor A. Fiola Hungary
77' Gele kaart Netherlands Gele kaart voor V. van Dijk Netherlands
79' Tweede gele kaart Netherlands Tweede gele kaart voor V. van Dijk Netherlands
79' Wissel Hungary Wissel Á. Nagy voor B. Varga Hungary
81' Wissel Netherlands Wissel M. de Ligt voor X. Simons Netherlands
83' Doelpunt Netherlands Doelpunt D. Dumfries met assist van C. Gakpo Netherlands 1-1
89' Wissel Netherlands Wissel J. Hato voor C. Gakpo Netherlands
89' Wissel Hungary Wissel D. Gera voor B. Bolla Hungary
Video hoogtepunten en samenvatting Hongarije - Nederland
Opstellingen Hongarije - Nederland
De opstellingen van Hongarije en Nederland zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hongarije gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Nederland zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 3-4-2-1
Coach Ádám Szalai
Coach Ronald Koeman
Voorbeschouwing Hongarije - Nederland

Hongarije en Nederland spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de UEFA Nations League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Lukas Fähndrich en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Hongarije en Nederland elkaar treffen in de UEFA Nations League.

Winst Hongarije 0
Winst Nederland 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Hongarije op een 4e positie staat, terwijl we Nederland terugvinden op de 2e plaats.