Nabeschouwing Italië - Israël (4-1) || UEFA Nations League 2024/2025

Maandag 14 oktober 2024 - 20:45 uur

In de UEFA Nations League 2024/2025 neemt Italië het maandag 14 oktober 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Israël. De wedstrijd wordt gespeeld in Global Energy Stadium in Dingwall.

Via de Italië - Israël live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Italië - Israël (4-1)

Het UEFA Nations League duel tussen Italië en Israël is onder leiding van scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea geëindigd in een 4-1 overwinning voor Italië. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 41 minuten. Mateo Retegui maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Italy vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Italy vergrootte in de 54e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Giovanni Di Lorenzo op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 66e minuut wist Israel de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via M. Abu Fani.

Na 72 minuten werd de voorsprong voor Italy vergroot nadat Davide Frattesi de 3-1 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 79e minuut wist Giovanni Di Lorenzo namens Italy de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Ricardo De Burgos Bengoetxea en eindigde de wedstrijd dus met een 4-1 stand in het voordeel van Italië.

LIVE Italië - Israël 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Italië - Israël teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

41' Penalty Italy Penalty Mateo Retegui Italy 1-0
46' Wissel Italy Wissel S. Ricci voor N. Fagioli Italy
46' Wissel Israel Wissel M. Jaber voor G. Kanichowsky Israel
54' Doelpunt Italy Doelpunt Giovanni Di Lorenzo met assist van Giacomo Raspadori Italy 2-0
64' Wissel Israel Wissel D. Gropper voor D. Haziza Israel
64' Wissel Israel Wissel A. Khalaili voor Elad Madmon Israel
66' Doelpunt Israel Doelpunt M. Abu Fani met assist van Federico Dimarco Israel 2-1
66' Gele kaart Italy Gele kaart voor Andrea Cambiaso Italy
72' Doelpunt Italy Doelpunt Davide Frattesi met assist van Federico Dimarco Italy 3-1
73' Wissel Italy Wissel D. Maldini voor Federico Dimarco Italy
74' Wissel Italy Wissel Destiny Udogie voor Giacomo Raspadori Italy
75' Wissel Israel Wissel T. Baribo voor L. Abada Israel
79' Doelpunt Italy Doelpunt Giovanni Di Lorenzo met assist van Destiny Udogie Italy 4-1
81' Wissel Israel Wissel R. Safouri voor D. Peretz Israel
84' Wissel Italy Wissel Lorenzo Lucca voor Mateo Retegui Italy
87' Wissel Italy Wissel Alessandro Buongiorno voor Davide Frattesi Italy
Video hoogtepunten en samenvatting Italië - Israël
Opstellingen Italië - Israël
De opstellingen van Italië en Israël zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Italië gaat aantreden in een 3-5-1-1 formatie en Israël zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Formatie 3-4-2-1
Coach Ran Ben Shimon
Voorbeschouwing Italië - Israël

Italië en Israël spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de UEFA Nations League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Italië en Israël in de UEFA Nations League vond plaats op 9 september 2024 en dat duel eindigde in een overwinning voor Italië. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Italië favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Israël slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Italië 1
Winst Israël 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Italië op een 1e positie staat, terwijl we Israël terugvinden op de 4e plaats.