Nabeschouwing Kazachstan - Slovenië (0-1) || UEFA Nations League 2024/2025

Zondag 13 oktober 2024 - 15:00 uur

In de UEFA Nations League 2024/2025 neemt Kazachstan het zondag 13 oktober 2024 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Slovenië. De wedstrijd wordt gespeeld in Astana Arena in Nur-Sultan.

Via de Kazachstan - Slovenië live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kazachstan - Slovenië (0-1)

Het UEFA Nations League duel tussen Kazachstan en Slovenië is onder leiding van scheidsrechter Craig Pawson geëindigd in een 0-1 overwinning voor Slovenië. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 55e minuut door J. Mlakar, waarmee Slovenia met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Slovenië uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Kazachstan - Slovenië 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kazachstan - Slovenië teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart Kazakhstan Gele kaart voor I. Chesnokov Kazakhstan
30' Gele kaart Kazakhstan Gele kaart voor M. Bystrov Kazakhstan
42' Gele kaart Slovenia Gele kaart voor J. Iličić Slovenia
48' Wissel Slovenia Wissel K. Bajrič voor V. Drkušić Slovenia
55' Doelpunt Slovenia Doelpunt J. Mlakar met assist van E. Janža Slovenia 0-1
61' Gele kaart Kazakhstan Gele kaart voor B. Islamkhan Kazakhstan
64' Wissel Kazakhstan Wissel A. Baltabekov voor I. Chesnokov Kazakhstan
64' Wissel Kazakhstan Wissel A. Zhaksylykov voor A. Aymbetov Kazakhstan
69' Wissel Kazakhstan Wissel L. Skvortsov voor A. Tagybergen Kazakhstan
71' Wissel Slovenia Wissel D. Petrovič voor A. Šporar Slovenia
71' Wissel Slovenia Wissel Ž. Vipotnik voor J. Iličić Slovenia
75' Gele kaart Kazakhstan Gele kaart voor N. Alip Kazakhstan
78' Wissel Kazakhstan Wissel Z. Payruz voor A. Darabayev Kazakhstan
87' Wissel Slovenia Wissel J. Kurtić voor J. Mlakar Slovenia
Video hoogtepunten en samenvatting Kazachstan - Slovenië
Opstellingen Kazachstan - Slovenië
De opstellingen van Kazachstan en Slovenië zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kazachstan gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Slovenië zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.