Nabeschouwing Letland - Faeröer (1-0) || UEFA Nations League 2024/2025

Dinsdag 10 september 2024 - 18:00 uur



In de UEFA Nations League 2024/2025 neemt Letland het dinsdag 10 september 2024 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Faeröer. De wedstrijd wordt gespeeld in Sporta komplekss Ķeizarmežs in Keizarmežs.

Via de Letland - Faeröer live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Letland - Faeröer (1-0)

Het UEFA Nations League duel tussen Letland en Faeröer is onder leiding van scheidsrechter Duje Strukan geëindigd in een 1-0 overwinning voor Letland. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 64e minuut door Renārs Varslavāns, waarmee Latvia met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Letland uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Letland - Faeröer
Goals
1
0
Balbezit
53%
47%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
16
10
Schoten op doel
4
3
Aanvallen
120
102
Gevaarlijke aanvallen
47
42
Passes
508
439
Overtredingen
5
7
Buitenspel
1
0
Corners
6
1
Wissels
4
5
LIVE Letland - Faeröer 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Letland - Faeröer teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
46' Wissel Faroe Islands Wissel Adrian Justinussen voor Sølvi Vatnhamar Faroe Islands
46' Wissel Faroe Islands Wissel Mads Boe Mikkelsen voor Jóan Edmundsson Faroe Islands
64' Doelpunt Latvia Doelpunt Renārs Varslavāns met assist van Vladislavs Gutkovskis Latvia 1-0
72' Wissel Latvia Wissel Roberts Uldriķis voor Vladislavs Gutkovskis Latvia
80' Wissel Latvia Wissel Deniss Melniks voor Renārs Varslavāns Latvia
80' Wissel Latvia Wissel Lūkass Vapne voor Dmitrijs Zelenkovs Latvia
83' Wissel Faroe Islands Wissel Pætur Petersen voor Meinhard Olsen Faroe Islands
83' Wissel Faroe Islands Wissel Petur Knudsen voor Jóannes Kalsø Danielsen Faroe Islands
83' Wissel Faroe Islands Wissel Klæmint Olsen voor René Shaki Joensen Faroe Islands
94' Gele kaart Faroe Islands Gele kaart voor Pætur Petersen Faroe Islands
92' Wissel Latvia Wissel Alvis Jaunzems voor Jānis Ikaunieks Latvia
Video hoogtepunten en samenvatting Letland - Faeröer
Opstellingen Letland - Faeröer
De opstellingen van Letland en Faeröer zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Letland gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Faeröer zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Letland - Faeröer

Letland en Faeröer spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de UEFA Nations League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Duje Strukan en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Letland en Faeröer in de UEFA Nations League vond plaats op 14 november 2020 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Het wordt interessant om te zien of één van de twee teams dit keer de overwinning in de wacht weet te slepen. De laatste 2 duels tussen Letland en Faeröer eindigde namelijk in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Letland 0
Winst Faeröer 0
Gelijkspel 2
Totaal 2

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Letland op een 4e positie staat, terwijl we Faeröer terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Letland - Faeröer Opstelling Letland Opstelling Faeröer Live Letland - Faeröer Live Letland - Faeröer kijken Letland - Faeröer kijken Live Letland - Faeröer stream Letland - Faeröer Fox Sports Nabeschouwing Letland - Faeröer Uitslag Letland - Faeröer Statistieken Letland - Faeröer UEFA Nations League 2024/2025 Letland - Faeröer wedden Letland - Faeröer gokken Letland - Faeröer Unibet