Nabeschouwing Malta - Moldavië (1-0) || UEFA Nations League 2024/2025

Zondag 13 oktober 2024 - 18:00 uur

In de UEFA Nations League 2024/2025 neemt Malta het zondag 13 oktober 2024 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Moldavië. De wedstrijd wordt gespeeld in Ta'Qali National Stadium in Ta'Qali.

Via de Malta - Moldavië live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Malta - Moldavië (1-0)

Het UEFA Nations League duel tussen Malta en Moldavië is onder leiding van scheidsrechter John Brooks geëindigd in een 1-0 overwinning voor Malta. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 87 minuten. Teddy Teuma maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Malta vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Malta kreeg via Zach Muscat in de 92e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter John Brooks de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter John Brooks, waardoor Malta de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Malta - Moldavië 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Malta - Moldavië teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Gele kaart Malta Gele kaart voor Kurt Shaw Malta
30' Gele kaart Moldova Gele kaart voor O. Reabciuk Moldova
39' Gele kaart Malta Gele kaart voor Gabriel Mentz Malta
46' Wissel Moldova Wissel M. Cojocaru voor D. Marandici Moldova
46' Wissel Malta Wissel Kemar Reid voor Luke Montebello Malta
46' Wissel Malta Wissel Basil Tuma voor Trent Buhagiar Malta
51' Gele kaart Moldova Gele kaart voor M. Cojocaru Moldova
55' Wissel Moldova Wissel D. Mandrîcenco voor V. Damaşcan Moldova
62' Gele kaart Moldova Gele kaart voor M. Caimacov Moldova
70' Gele kaart Malta Gele kaart voor Joseph Mbong Malta
71' Wissel Malta Wissel Alexander Satariano voor Paul Mbong Malta
77' Wissel Moldova Wissel V. Stînă voor A. Ioniţă Moldova
87' Penalty Malta Penalty Teddy Teuma Malta 1-0
87' Wissel Moldova Wissel V. Postolachi voor V. Raţă Moldova
92' Penalty gemist Malta Penalty gemist Zach Muscat Gabriel Mentz Malta
95' Wissel Malta Wissel Teddy Teuma voor Teddy Teuma Malta
92' Wissel Malta Wissel Luke Tabone voor Kurt Shaw Malta
Video hoogtepunten en samenvatting Malta - Moldavië
Opstellingen Malta - Moldavië
De opstellingen van Malta en Moldavië zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Malta gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Moldavië zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.