Nabeschouwing Macedonië - Armenië (2-0) || UEFA Nations League 2024/2025

Dinsdag 10 september 2024 - 20:45 uur

In de UEFA Nations League 2024/2025 neemt Macedonië het dinsdag 10 september 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Armenië. De wedstrijd wordt gespeeld in Toše Proeski Arena in Skopje.

Via de Macedonië - Armenië live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Macedonië - Armenië (2-0)

Het UEFA Nations League duel tussen Macedonië en Armenië is onder leiding van scheidsrechter Harm Osmers geëindigd in een 2-0 overwinning voor Macedonië. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor Gjoko Zajkov van North Macedonia. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 49e minuut het veld moest verlaten. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 70 minuten was het Enis Bardhi die North Macedonia op een 1-0 voorsprong zette. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep North Macedonia via een goal van Bojan Miovski in de 79e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Macedonië.

LIVE Macedonië - Armenië 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Macedonië - Armenië teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Wissel North Macedonia Wissel Lirim Qamili voor Darko Churlinov North Macedonia
39' Gele kaart North Macedonia Gele kaart voor Eljif Elmas North Macedonia
44' Gele kaart North Macedonia Gele kaart voor Gjoko Zajkov North Macedonia
49' Tweede gele kaart North Macedonia Tweede gele kaart voor Gjoko Zajkov North Macedonia
50' Gele kaart North Macedonia Gele kaart voor Bojan Miovski North Macedonia
46' Wissel North Macedonia Wissel Nikola Serafimov voor David Babunski North Macedonia
46' Wissel Armenia Wissel Artur Serobyan voor Grant-Leon Ranos Armenia
55' Gele kaart Armenia Gele kaart voor N. Tiknizyan Armenia
59' Wissel North Macedonia Wissel Jani Atanasov voor Isnik Alimi North Macedonia
59' Wissel North Macedonia Wissel Tihomir Kostadinov voor Lirim Qamili North Macedonia
66' Wissel Armenia Wissel Vahan Bichakhchyan voor E. Sevikyan Armenia
66' Wissel Armenia Wissel Edgar Grigoryan voor N. Tiknizyan Armenia
70' Doelpunt North Macedonia Doelpunt Enis Bardhi North Macedonia 1-0
72' Gele kaart Armenia Gele kaart voor Lucas Zelarayán Armenia
73' Wissel Armenia Wissel Hovhannes Harutyunyan voor Lucas Zelarayán Armenia
79' Doelpunt North Macedonia Doelpunt Bojan Miovski met assist van Stole Dimitrievski North Macedonia 2-0
82' Wissel North Macedonia Wissel Jovan Manev voor Stefan Aškovski North Macedonia
86' Gele kaart North Macedonia Gele kaart voor Nikola Serafimov North Macedonia
86' Wissel Armenia Wissel Gor Manvelyan voor André Calisir Armenia
Video hoogtepunten en samenvatting Macedonië - Armenië
Opstellingen Macedonië - Armenië
De opstellingen van Macedonië en Armenië zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Macedonië gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Armenië zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.