Nabeschouwing Slovenië - Kazachstan (3-0) || UEFA Nations League 2024/2025

Maandag 9 september 2024 - 20:45 uur

In de UEFA Nations League 2024/2025 neemt Slovenië het maandag 9 september 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Kazachstan. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Stožice in Ljubljana.

Via de Slovenië - Kazachstan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Slovenië - Kazachstan (3-0)

Het UEFA Nations League duel tussen Slovenië en Kazachstan is onder leiding van scheidsrechter João Pedro Silva Pinheiro geëindigd in een 3-0 overwinning voor Slovenië. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door Benjamin Šeško, waarmee Slovenia met 1-0 de leiding nam. Slovenia vergrootte in de 28e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Benjamin Šeško op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 63e minuut volgde een derde treffer van Slovenia, waarmee Benjamin Šeško zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter João Pedro Silva Pinheiro, waardoor Slovenië een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Slovenië - Kazachstan 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Slovenië - Kazachstan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Gele kaart Slovenia Gele kaart voor Jan Mlakar Slovenia
23' Doelpunt Slovenia Doelpunt Benjamin Šeško met assist van Žan Celar Slovenia 1-0
28' Doelpunt Slovenia Doelpunt Benjamin Šeško Slovenia 2-0
35' Gele kaart Kazakhstan Gele kaart voor Sergey Maliy Kazakhstan
37' Gele kaart Slovenia Gele kaart voor Žan Celar Slovenia
46' Wissel Kazakhstan Wissel Alibek Kasym voor Sergey Maliy Kazakhstan
46' Wissel Kazakhstan Wissel Islam Chesnokov voor Maksim Samorodov Kazakhstan
57' Wissel Kazakhstan Wissel Elkhan Astanov voor Ramazan Orazov Kazakhstan
63' Doelpunt Slovenia Doelpunt Benjamin Šeško met assist van Erik Janža Slovenia 3-0
65' Wissel Slovenia Wissel Jon Gorenc Stanković voor Jan Mlakar Slovenia
65' Wissel Slovenia Wissel Žan Vipotnik voor Žan Celar Slovenia
76' Wissel Kazakhstan Wissel Aybar Zhaksylykov voor Abat Aimbetov Kazakhstan
76' Wissel Kazakhstan Wissel Lev Skvortsov voor Marat Bystrov Kazakhstan
78' Wissel Slovenia Wissel Josip Iličić voor Petar Stojanović Slovenia
87' Wissel Slovenia Wissel Jure Balkovec voor Benjamin Šeško Slovenia
87' Wissel Slovenia Wissel Jasmin Kurtić voor David Brekalo Slovenia
Video hoogtepunten en samenvatting Slovenië - Kazachstan
Opstellingen Slovenië - Kazachstan
De opstellingen van Slovenië en Kazachstan zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Slovenië gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Kazachstan zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.