Nabeschouwing Turkije - Montenegro (1-0) || UEFA Nations League 2024/2025

Vrijdag 11 oktober 2024 - 20:45 uur

In de UEFA Nations League 2024/2025 neemt Turkije het vrijdag 11 oktober 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Montenegro. De wedstrijd wordt gespeeld in Samsun 19 Mayıs Stadyumu in Samsun.

Via de Turkije - Montenegro live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Turkije - Montenegro (1-0)

Het UEFA Nations League duel tussen Turkije en Montenegro is onder leiding van scheidsrechter Daniele Chiffi geëindigd in een 1-0 overwinning voor Turkije. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 69e minuut door İ. Kahveci, waarmee Turkey met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Turkije dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Turkije uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Turkije - Montenegro 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Turkije - Montenegro teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Turkey Wissel B. Yıldırım voor B. Yılmaz Turkey
61' Wissel Montenegro Wissel M. Janković voor E. Kuč Montenegro
61' Wissel Montenegro Wissel M. Osmajić voor D. Camaj Montenegro
62' Wissel Turkey Wissel Z. Çelik voor M. Müldür Turkey
62' Wissel Turkey Wissel İ. Kahveci voor Y. Akgün Turkey
65' Gele kaart Turkey Gele kaart voor A. Güler Turkey
68' Wissel Turkey Wissel K. Yıldız voor K. Aktürkoğlu Turkey
69' Doelpunt Turkey Doelpunt İ. Kahveci met assist van K. Yıldız Turkey 1-0
76' Wissel Montenegro Wissel M. Brnović voor V. Jovović Montenegro
76' Wissel Montenegro Wissel S. Mugoša voor S. Jovetić Montenegro
83' Wissel Turkey Wissel K. Ayhan voor A. Güler Turkey
89' Gele kaart Montenegro Gele kaart voor M. Brnović Montenegro
93' Gele kaart Turkey Gele kaart voor O. Kökçü Turkey
93' Gele kaart Montenegro Gele kaart voor M. Osmajić Montenegro
92' Gele kaart Turkey Gele kaart voor K. Ayhan Turkey
91' Wissel Montenegro Wissel M. Vukotić voor M. Bakić Montenegro
Video hoogtepunten en samenvatting Turkije - Montenegro
Opstellingen Turkije - Montenegro
De opstellingen van Turkije en Montenegro zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Turkije gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Montenegro zal beginnen in een 4-5-1 opstelling.
Formatie 4-5-1
Coach Robert Prosinečki
Voorbeschouwing Turkije - Montenegro

Turkije en Montenegro spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de UEFA Nations League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniele Chiffi en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Turkije en Montenegro elkaar treffen in de UEFA Nations League.

Winst Turkije 0
Winst Montenegro 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Turkije op een 1e positie staat, terwijl we Montenegro terugvinden op de 4e plaats.