Nabeschouwing Ukraïne - Georgië (1-0) || UEFA Nations League 2024/2025

Vrijdag 11 oktober 2024 - 20:45 uur

In de UEFA Nations League 2024/2025 neemt Ukraïne het vrijdag 11 oktober 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Georgië. De wedstrijd wordt gespeeld in Olimpiyskiy National Sports Complex in Kiev.

Via de Ukraïne - Georgië live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ukraïne - Georgië (1-0)

Het UEFA Nations League duel tussen Ukraïne en Georgië is onder leiding van scheidsrechter Julian Weinberger geëindigd in een 1-0 overwinning voor Ukraïne. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 35e minuut door Mykhaylo Mudryk, waarmee Ukraine met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Ukraïne.

LIVE Ukraïne - Georgië 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ukraïne - Georgië teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Georgia Gele kaart voor G. Kashia Georgia
29' Gele kaart Ukraine Gele kaart voor Mykola Matviyenko Ukraine
35' Doelpunt Ukraine Doelpunt Mykhaylo Mudryk met assist van Georgiy Sudakov Ukraine 1-0
39' Gele kaart Georgia Gele kaart voor L. Dvali Georgia
50' Gele kaart Ukraine Gele kaart voor Ivan Kalyuzhnyi Ukraine
59' Wissel Georgia Wissel L. Shengelia voor L. Lochoshvili Georgia
63' Gele kaart Georgia Gele kaart voor G. Kochorashvili Georgia
69' Gele kaart Georgia Gele kaart voor L. Shengelia Georgia
71' Wissel Georgia Wissel Z. Davitashvili voor G. Kochorashvili Georgia
75' Wissel Ukraine Wissel Oleksandr Zubkov voor Oleksii Hutsuliak Ukraine
75' Wissel Ukraine Wissel Roman Yaremchuk voor Artem Dovbyk Ukraine
76' Gele kaart Ukraine Gele kaart voor Yukhym Konoplia Ukraine
79' Gele kaart Ukraine Gele kaart voor Maksym Talovierov Ukraine
82' Wissel Georgia Wissel B. Zivzivadze voor G. Gvelesiani Georgia
85' Wissel Ukraine Wissel Oleksandr Nazarenko voor Mykhaylo Mudryk Ukraine
89' VAR: Afgekeurd doelpunt Z. Davitashvili Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel Z. Davitashvili Georgia
90' Wissel Ukraine Wissel Oleksandr Svatok voor Georgiy Sudakov Ukraine
90' Wissel Ukraine Wissel Dmytro Kryskiv voor Ivan Kalyuzhnyi Ukraine
Video hoogtepunten en samenvatting Ukraïne - Georgië
Opstellingen Ukraïne - Georgië
De opstellingen van Ukraïne en Georgië zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ukraïne gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Georgië zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Ukraïne - Georgië

Ukraïne en Georgië spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de UEFA Nations League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Julian Weinberger en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Ukraïne en Georgië elkaar treffen in de UEFA Nations League.

Winst Ukraïne 0
Winst Georgië 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Ukraïne op een 4e positie staat, terwijl we Georgië terugvinden op de 1e plaats.