Nabeschouwing Atl. Madrid O19 - Lazio U19 (0-1) || UEFA Youth League 2023/2024

Woensdag 13 december 2023 - 16:00 uur

In de UEFA Youth League 2023/2024 neemt Atl. Madrid O19 het woensdag 13 december 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Lazio U19. De wedstrijd wordt gespeeld in Miniestadio Cerro del Espino in Majadahonda.

Via de Atl. Madrid O19 - Lazio U19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Atl. Madrid O19 - Lazio U19 (0-1)

Het UEFA Youth League duel tussen Atl. Madrid O19 en Lazio U19 is onder leiding van scheidsrechter Miloš Milanović geëindigd in een 0-1 overwinning voor Lazio U19. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor Stefano Sanderra in de 11e minuut, waardoor Lazio U19 met een man minder kwam te staan. De eerste goal viel in de eerste helft, na 15 minuten was het Massimo Bigotti die Lazio U19 op een 0-1 voorsprong zette. Dit was ook direct het enige doelpunt van de wedstrijd, want beide ploegen wisten hierna niet meer tot scoren te komen. In de 98e minuut moest Atl. Madrid U19 verder met een man minder nadat Manuel Tredicine een rode kaart had gekregen. Het lukte Atl. Madrid O19 in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

In de 98e minuut werd Félix Giménez Cortés van Lazio U19 met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Lazio U19 het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. In de 98e minuut werd Davide Renzetti van Lazio U19 met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Lazio U19 met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Miloš Milanović, waardoor Lazio U19 de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

LIVE Atl. Madrid O19 - Lazio U19 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Atl. Madrid O19 - Lazio U19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart Atl. Madrid U19 Gele kaart voor Javier Boñar Atl. Madrid U19
11' Rode kaart Lazio U19 Rode kaart voor Stefano Sanderra Lazio U19
15' Doelpunt Lazio U19 Doelpunt Massimo Bigotti Lazio U19 0-1
37' Gele kaart Lazio U19 Gele kaart voor Luca Napolitano Lazio U19
50' Gele kaart Lazio U19 Gele kaart voor Marco Nazzaro Lazio U19
57' Wissel Atl. Madrid U19 Wissel Iker Luque Sierra voor Paco Esteban Atl. Madrid U19
62' Wissel Lazio U19 Wissel Lorenzo D’Agostini voor Massimo Bigotti Lazio U19
62' Wissel Lazio U19 Wissel Damyan Yordanov voor Luca Napolitano Lazio U19
66' Gele kaart Atl. Madrid U19 Gele kaart voor Gerónimo Spina Atl. Madrid U19
66' Gele kaart Lazio U19 Gele kaart voor Andrea Petta Lazio U19
66' Gele kaart Lazio U19 Gele kaart voor Javier Alonso Morán Jorge Castellanos del Olmo Lazio U19
66' Wissel Atl. Madrid U19 Wissel Diego Rosado Para voor Santi Rublico Atl. Madrid U19
68' Wissel Atl. Madrid U19 Wissel Filippo Bedini voor Atl. Madrid U19
72' Gele kaart Lazio U19 Gele kaart voor Flavio Sulejmani Lazio U19
74' Gele kaart Lazio U19 Gele kaart voor Diego Rosado Para Lazio U19
78' Gele kaart Atl. Madrid U19 Gele kaart voor Davide Renzetti Atl. Madrid U19
83' Gele kaart Lazio U19 Gele kaart voor Félix Giménez Cortés Javier Díaz Lazio U19
85' Wissel Atl. Madrid U19 Wissel Matteo Marini voor Marco Nazzaro Atl. Madrid U19
85' Wissel Lazio U19 Wissel Lorenzo Ferrari voor Flavio Sulejmani Lazio U19
89' Wissel Lazio U19 Wissel Valerio Gelli voor Cristian Cuzzarella Lazio U19
98' Wissel Lazio U19 Wissel Iker Luque Sierra voor Lazio U19
98' Rode kaart Atl. Madrid U19 Rode kaart voor Manuel Tredicine Atl. Madrid U19
98' Rode kaart Lazio U19 Rode kaart voor Félix Giménez Cortés Lazio U19
98' Gele kaart Atl. Madrid U19 Gele kaart voor Davide Renzetti Atl. Madrid U19
98' Rode kaart Lazio U19 Rode kaart voor Davide Renzetti Lazio U19
Video hoogtepunten en samenvatting Atl. Madrid O19 - Lazio U19
Opstellingen Atl. Madrid O19 - Lazio U19
De opstellingen van Atl. Madrid O19 en Lazio U19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Atl. Madrid O19 - Lazio U19

Atl. Madrid O19 en Lazio U19 treffen elkaar in de 6e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Miloš Milanović en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Atl. Madrid O19 en Lazio U19 in de UEFA Youth League vond plaats op 19 september 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Atl. Madrid O19. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Atl. Madrid O19 favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Lazio U19 slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Atl. Madrid O19 1
Winst Lazio U19 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Atl. Madrid O19 op een 1e positie staat, terwijl we Lazio U19 terugvinden op de 4e plaats.