Nabeschouwing Bayern Munchen O19 - Dinamo Zagreb O19 (2-1) || UEFA Youth League 2024/2025

Dinsdag 17 september 2024 - 16:00 uur

In de UEFA Youth League 2024/2025 neemt Bayern Munchen O19 het dinsdag 17 september 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Dinamo Zagreb O19. De wedstrijd wordt gespeeld in FC Bayern Campus Platz 1 in Munchen.

Via de Bayern Munchen O19 - Dinamo Zagreb O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bayern Munchen O19 - Dinamo Zagreb O19 (2-1)

Het UEFA Youth League duel tussen Bayern Munchen O19 en Dinamo Zagreb O19 is onder leiding van scheidsrechter Dmytro Panchyshyn geëindigd in een 2-1 overwinning voor Bayern Munchen O19. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 55e minuut door Adam Aznou, waarmee Bayern U19 met 1-0 de leiding nam. Bayern U19 vergrootte in de 59e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Yussef Nasrawe op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 92e minuut wist Dinamo Zagreb U19 de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via Leo Rimac. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Dinamo Zagreb U19 kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Dmytro Panchyshyn, waardoor Bayern Munchen O19 dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Bayern Munchen O19 - Dinamo Zagreb O19 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bayern Munchen O19 - Dinamo Zagreb O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

39' Gele kaart Bayern U19 Gele kaart voor Roko Mijatović Bayern U19
50' Gele kaart Dinamo Zagreb U19 Gele kaart voor Patrik Horvat Dinamo Zagreb U19
55' Doelpunt Bayern U19 Doelpunt Adam Aznou met assist van Noel Aseko Bayern U19 1-0
59' Doelpunt Bayern U19 Doelpunt Yussef Nasrawe met assist van N. Aseko-Nkili Bayern U19 2-0
60' Wissel Dinamo Zagreb U19 Wissel Vuk Vlahović voor Hussein Al-Taha Dinamo Zagreb U19
60' Wissel Dinamo Zagreb U19 Wissel Bartol Kunert voor Patrik Horvat Dinamo Zagreb U19
61' Wissel Bayern U19 Wissel Louis Richter voor Jonah Kusi-Asare Bayern U19
61' Wissel Bayern U19 Wissel Samuel Unsöld voor Emirhan Demircan Bayern U19
64' Gele kaart Dinamo Zagreb U19 Gele kaart voor Bartol Kunert Dinamo Zagreb U19
64' Wissel Dinamo Zagreb U19 Wissel Borna Orlić voor Leon Jakirović Dinamo Zagreb U19
64' Wissel Dinamo Zagreb U19 Wissel Tin Miljak voor Petar Pfeifer Dinamo Zagreb U19
70' Wissel Dinamo Zagreb U19 Wissel Leo Rimac voor Petar Andrić Dinamo Zagreb U19
71' Wissel Bayern U19 Wissel Kurt Rüger voor Nestory Irankunda Bayern U19
71' Wissel Bayern U19 Wissel Michael Scott voor Yussef Nasrawe Bayern U19
79' Gele kaart Dinamo Zagreb U19 Gele kaart voor Branko Pavić Dinamo Zagreb U19
86' Wissel Bayern U19 Wissel Paul Scholl voor Roko Mijatović Bayern U19
92' Doelpunt Dinamo Zagreb U19 Doelpunt Leo Rimac Dinamo Zagreb U19 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Bayern Munchen O19 - Dinamo Zagreb O19
Opstellingen Bayern Munchen O19 - Dinamo Zagreb O19
De opstellingen van Bayern Munchen O19 en Dinamo Zagreb O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.