Nabeschouwing BFC Daugavpils U19 - Cliftonville U19 (1-0) || UEFA Youth League 2024/2025

Woensdag 18 september 2024 - 17:00 uur

In de UEFA Youth League 2024/2025 neemt BFC Daugavpils U19 het woensdag 18 september 2024 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Cliftonville U19. De wedstrijd wordt gespeeld in LNK Sporta Parks in Riga.

Via de BFC Daugavpils U19 - Cliftonville U19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing BFC Daugavpils U19 - Cliftonville U19 (1-0)

Het UEFA Youth League duel tussen BFC Daugavpils U19 en Cliftonville U19 is onder leiding van scheidsrechter Káprály Mihály geëindigd in een 1-0 overwinning voor BFC Daugavpils U19. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 38e minuut door Artem Harzha, waarmee BFC Daugavpils U19 met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van BFC Daugavpils U19.

Wedstrijdstatistieken BFC Daugavpils U19 - Cliftonville U19
1
0
1
2
LIVE BFC Daugavpils U19 - Cliftonville U19 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd BFC Daugavpils U19 - Cliftonville U19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Gele kaart BFC Daugavpils U19 Gele kaart voor Konstantīns Čemodanovs BFC Daugavpils U19
38' Doelpunt BFC Daugavpils U19 Doelpunt Artem Harzha BFC Daugavpils U19 1-0
46' Wissel BFC Daugavpils U19 Wissel Dennis Avdejevs voor Konstantīns Čemodanovs BFC Daugavpils U19
58' Wissel Cliftonville U19 Wissel Jack Berry voor Coran Madden Cliftonville U19
67' Wissel Cliftonville U19 Wissel S. Devlin voor Owen Mahoney Cliftonville U19
70' Wissel BFC Daugavpils U19 Wissel Artjoms Vinokurovs voor Maksims Kopilovs BFC Daugavpils U19
71' Gele kaart Cliftonville U19 Gele kaart voor Paul Stanfield Cliftonville U19
76' Gele kaart Cliftonville U19 Gele kaart voor Oilibhéar McCart Cliftonville U19
84' Wissel Cliftonville U19 Wissel Thomas Duffin voor Oilibhéar McCart Cliftonville U19
Video hoogtepunten en samenvatting BFC Daugavpils U19 - Cliftonville U19
Opstellingen BFC Daugavpils U19 - Cliftonville U19
De opstellingen van BFC Daugavpils U19 en Cliftonville U19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.