Nabeschouwing Celtic O19 - Slovan Bratislava U19 (4-0) || UEFA Youth League 2024/2025

Woensdag 18 september 2024 - 15:00 uur

In de UEFA Youth League 2024/2025 neemt Celtic O19 het woensdag 18 september 2024 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Slovan Bratislava U19. De wedstrijd wordt gespeeld in White City Stadium in Bulawayo.

Via de Celtic O19 - Slovan Bratislava U19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Celtic O19 - Slovan Bratislava U19 (4-0)

Het UEFA Youth League duel tussen Celtic O19 en Slovan Bratislava U19 is onder leiding van scheidsrechter Jacob Karlsen geëindigd in een 4-0 overwinning voor Celtic O19. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door Daniel Cummings, waarmee Celtic U19 met 1-0 de leiding nam. Celtic U19 vergrootte in de 23e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Daniel Cummings op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 47e minuut volgde een derde treffer van Celtic U19, waarmee Francis Turley zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Celtic U19 in de 84e minuut, nadat Samuel Isiguzo de 4-0 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Celtic O19.

LIVE Celtic O19 - Slovan Bratislava U19 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Celtic O19 - Slovan Bratislava U19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Celtic U19 Doelpunt Daniel Cummings met assist van Francis Turley Celtic U19 1-0
23' Doelpunt Celtic U19 Doelpunt Daniel Cummings met assist van Jude Bonnar Celtic U19 2-0
40' Gele kaart Celtic U19 Gele kaart voor Kyle Ure Celtic U19
46' Wissel Slovan Bratislava U19 Wissel Peter Holocsy voor Sebastián Fronko Slovan Bratislava U19
47' Doelpunt Celtic U19 Doelpunt Francis Turley met assist van Jude Bonnar Celtic U19 3-0
49' Gele kaart Slovan Bratislava U19 Gele kaart voor Šimon Held Slovan Bratislava U19
58' Wissel Celtic U19 Wissel Rhys Dargie voor Thomas Hatton Celtic U19
58' Wissel Celtic U19 Wissel Sean Mcardle voor Jude Bonnar Celtic U19
71' Wissel Celtic U19 Wissel Andrew Kyle voor Mitchel Frame Celtic U19
79' Wissel Celtic U19 Wissel Samuel Isiguzo voor Daniel Cummings Celtic U19
79' Wissel Celtic U19 Wissel Aiden Haddow voor Josh Dede Celtic U19
80' Wissel Slovan Bratislava U19 Wissel Dominik Balog voor Oliver Spišiak Slovan Bratislava U19
80' Wissel Slovan Bratislava U19 Wissel Šimon Polakovič voor Šimon Held Slovan Bratislava U19
84' Doelpunt Celtic U19 Doelpunt Samuel Isiguzo met assist van Aiden Haddow Celtic U19 4-0
86' Wissel Slovan Bratislava U19 Wissel Adam Canolli voor Samuel Murar Slovan Bratislava U19
86' Wissel Slovan Bratislava U19 Wissel Šimon Peter Rúsek voor Maxime Denko Slovan Bratislava U19
Video hoogtepunten en samenvatting Celtic O19 - Slovan Bratislava U19
Opstellingen Celtic O19 - Slovan Bratislava U19
De opstellingen van Celtic O19 en Slovan Bratislava U19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.