Nabeschouwing Club Brugge O19 - Borussia Dortmund O19 (1-1) || UEFA Youth League 2024/2025

Woensdag 18 september 2024 - 15:30 uur

In de UEFA Youth League 2024/2025 neemt Club Brugge O19 het woensdag 18 september 2024 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Borussia Dortmund O19. De wedstrijd wordt gespeeld in The Nest in Horsford.

Via de Club Brugge O19 - Borussia Dortmund O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Club Brugge O19 - Borussia Dortmund O19 (1-1)

De UEFA Youth League 2024/2025 wedstrijd tussen Club Brugge O19 en Borussia Dortmund O19 geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 43e minuut door Alejandro Granados, waarmee Club Brugge U19 met 1-0 de leiding nam. Club Brugge U19 kreeg via Kaye Iyowuna Furo in de 48e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Heini Ziskason Vidoy de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte Kjell-Arik Wätjen namens Borussia Dortmund U19 in de 89e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Club Brugge O19 - Borussia Dortmund O19 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Club Brugge O19 - Borussia Dortmund O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Gele kaart Club Brugge U19 Gele kaart voor Alejandro Granados Club Brugge U19
10' Gele kaart Borussia Dortmund U19 Gele kaart voor Kjell-Arik Wätjen Borussia Dortmund U19
25' Wissel Borussia Dortmund U19 Wissel Luca Reggiani voor William Rashidi Borussia Dortmund U19
43' Doelpunt Club Brugge U19 Doelpunt Alejandro Granados Club Brugge U19 1-0
48' Penalty gemist Club Brugge U19 Penalty gemist Kaye Iyowuna Furo Kaye Iyowuna Furo Club Brugge U19
46' Wissel Borussia Dortmund U19 Wissel Diego Ngambia Dzonga voor Thierry Fidjeu-Tazemeta Borussia Dortmund U19
52' Gele kaart Club Brugge U19 Gele kaart voor Laurens Goemaere Club Brugge U19
53' Gele kaart Borussia Dortmund U19 Gele kaart voor Ousmane Diallo Borussia Dortmund U19
53' Gele kaart Borussia Dortmund U19 Gele kaart voor Tyler Meiser Borussia Dortmund U19
58' Gele kaart Club Brugge U19 Gele kaart voor Oleksandr Yakymenko Club Brugge U19
73' Wissel Borussia Dortmund U19 Wissel Samuele Inacio voor Mussa Kaba Borussia Dortmund U19
73' Wissel Borussia Dortmund U19 Wissel Taycan Macid Etcibasi voor Ousmane Diallo Borussia Dortmund U19
75' Gele kaart Borussia Dortmund U19 Gele kaart voor Diego Ngambia Dzonga Borussia Dortmund U19
75' Wissel Club Brugge U19 Wissel Naïm Amengai voor Tobias Lund Jensen Club Brugge U19
75' Wissel Club Brugge U19 Wissel Maxime Wameso voor Kaye Iyowuna Furo Club Brugge U19
86' Wissel Borussia Dortmund U19 Wissel Alex Niziolek voor Jonas Feddersen Borussia Dortmund U19
88' Gele kaart Club Brugge U19 Gele kaart voor Naïm Amengai Club Brugge U19
89' Doelpunt Borussia Dortmund U19 Doelpunt Kjell-Arik Wätjen met assist van Nick Cherny Borussia Dortmund U19 1-1
93' Gele kaart Club Brugge U19 Gele kaart voor Jessi Pedro Da Silva Club Brugge U19
92' Wissel Club Brugge U19 Wissel Bruce Deuwel voor Oleksandr Yakymenko Club Brugge U19
91' Gele kaart Borussia Dortmund U19 Gele kaart voor Elias Benkara Borussia Dortmund U19
Video hoogtepunten en samenvatting Club Brugge O19 - Borussia Dortmund O19
Opstellingen Club Brugge O19 - Borussia Dortmund O19
De opstellingen van Club Brugge O19 en Borussia Dortmund O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.