Nabeschouwing Dinamo Minsk U19 - Pyunik U19 (4-2) || UEFA Youth League 2024/2025

Woensdag 18 september 2024 - 18:00 uur

In de UEFA Youth League 2024/2025 neemt Dinamo Minsk U19 het woensdag 18 september 2024 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Pyunik U19. De wedstrijd wordt gespeeld in Mika in Yerevan.

Via de Dinamo Minsk U19 - Pyunik U19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dinamo Minsk U19 - Pyunik U19 (4-2)

Het UEFA Youth League duel tussen Dinamo Minsk U19 en Pyunik U19 is onder leiding van scheidsrechter Florjan Lata geëindigd in een 4-2 overwinning voor Dinamo Minsk U19. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door Andrey Lutskovich, waarmee Dinamo Minsk U19 met 1-0 de leiding nam. Dinamo Minsk U19 vergrootte in de 45e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Aliaksei Zhechko op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 54e minuut volgde een derde treffer van Dinamo Minsk U19, waarmee Artem Sokolovskiy zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 65 minuten deed Tigran Gevorgyan iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Pyunik U19 werd verkleind tot 3-1. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 71e minuut nadat Artem Voskoboynikov namens Dinamo Minsk U19 de bal tussen de palen wist te werken: 4-1. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 93e minuut en kwam op naam te staan van Pyunik U19 speler Martin Galstyan, die daarmee tekende voor de 4-2.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Florjan Lata bij een 4-2 eindstand in het voordeel van Dinamo Minsk U19.

Wedstrijdstatistieken Dinamo Minsk U19 - Pyunik U19
4
2
LIVE Dinamo Minsk U19 - Pyunik U19 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dinamo Minsk U19 - Pyunik U19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt Dinamo Minsk U19 Doelpunt Andrey Lutskovich Dinamo Minsk U19 1-0
23' Gele kaart Pyunik U19 Gele kaart voor Narek Baroyan Pyunik U19
26' Gele kaart Pyunik U19 Gele kaart voor Sergey Harutyunyan Pyunik U19
40' Gele kaart Dinamo Minsk U19 Gele kaart voor Vasily Chernyavsky Dinamo Minsk U19
45' Doelpunt Dinamo Minsk U19 Doelpunt Aliaksei Zhechko Dinamo Minsk U19 2-0
54' Doelpunt Dinamo Minsk U19 Doelpunt Artem Sokolovskiy Dinamo Minsk U19 3-0
58' Wissel Dinamo Minsk U19 Wissel Kirill Adamovich voor Andrey Lutskovich Dinamo Minsk U19
58' Wissel Pyunik U19 Wissel Marat Asatryan voor Karen Hovakimyan Pyunik U19
58' Wissel Pyunik U19 Wissel Valery Hambardzumyan voor Narek Baroyan Pyunik U19
65' Doelpunt Pyunik U19 Doelpunt Tigran Gevorgyan Pyunik U19 3-1
71' Doelpunt Dinamo Minsk U19 Doelpunt Artem Voskoboynikov Dinamo Minsk U19 4-1
72' Wissel Pyunik U19 Wissel Martin Galstyan voor Vahe Karapetyan Pyunik U19
72' Wissel Pyunik U19 Wissel Ashot Grigoryan voor Samson Hakobyan Pyunik U19
75' Wissel Dinamo Minsk U19 Wissel Gleb Sereda voor Vasily Chernyavsky Dinamo Minsk U19
79' Wissel Dinamo Minsk U19 Wissel Denis Litvin voor Artem Voskoboynikov Dinamo Minsk U19
86' Wissel Pyunik U19 Wissel Artur Manukyan voor Mayis Khachatryan Pyunik U19
93' Doelpunt Pyunik U19 Doelpunt Martin Galstyan Pyunik U19 4-2
94' Gele kaart Dinamo Minsk U19 Gele kaart voor Vladislav Krolik Dinamo Minsk U19
Video hoogtepunten en samenvatting Dinamo Minsk U19 - Pyunik U19
Opstellingen Dinamo Minsk U19 - Pyunik U19
De opstellingen van Dinamo Minsk U19 en Pyunik U19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.