Nabeschouwing Feyenoord O19 - Bayer Leverkusen O19 (1-2) || UEFA Youth League 2024/2025

Donderdag 19 september 2024 - 14:00 uur

In de UEFA Youth League 2024/2025 neemt Feyenoord O19 het donderdag 19 september 2024 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Bayer Leverkusen O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportcomplex Varkenoord 1 in Rotterdam.

Via de Feyenoord O19 - Bayer Leverkusen O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Feyenoord O19 - Bayer Leverkusen O19 (1-2)

Het UEFA Youth League duel tussen Feyenoord O19 en Bayer Leverkusen O19 is onder leiding van scheidsrechter Jamie Robinson geëindigd in een 1-2 overwinning voor Bayer Leverkusen O19. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door Ben Hawighorst, waarmee Bayer Leverkusen U19 met 0-1 de leiding nam. Bayer Leverkusen U19 vergrootte in de 63e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Francis Onyeka op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 79e minuut wist Feyenoord U19 de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via Ayoub Ouarghi. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Feyenoord U19 kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Jamie Robinson, waardoor Bayer Leverkusen O19 dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Feyenoord O19 - Bayer Leverkusen O19 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Feyenoord O19 - Bayer Leverkusen O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Doelpunt Bayer Leverkusen U19 Doelpunt Ben Hawighorst met assist van Francesco Buono Bayer Leverkusen U19 0-1
37' Gele kaart Bayer Leverkusen U19 Gele kaart voor Montrell Culbreath Bayer Leverkusen U19
46' Wissel Feyenoord U19 Wissel Marouane Sebbar voor Kelvin Neijenhuis Feyenoord U19
49' Gele kaart Feyenoord U19 Gele kaart voor Marouane Sebbar Feyenoord U19
60' Wissel Feyenoord U19 Wissel Matthew Mparaganda voor Givairo Read Feyenoord U19
61' Wissel Bayer Leverkusen U19 Wissel Akim Thierry Kister voor Ben Hawighorst Bayer Leverkusen U19
63' Doelpunt Bayer Leverkusen U19 Doelpunt Francis Onyeka met assist van Othniël Raterink Bayer Leverkusen U19 0-2
68' Gele kaart Bayer Leverkusen U19 Gele kaart voor Bradley Ndi Bayer Leverkusen U19
71' Wissel Bayer Leverkusen U19 Wissel Nils Gernhardt voor Kerim Alajbegović Bayer Leverkusen U19
72' Gele kaart Bayer Leverkusen U19 Gele kaart voor Naba Mensah Bayer Leverkusen U19
74' Wissel Feyenoord U19 Wissel J. Hoepel voor Nassim El Harmouz Feyenoord U19
79' Doelpunt Feyenoord U19 Doelpunt Ayoub Ouarghi Feyenoord U19 1-2
82' Wissel Bayer Leverkusen U19 Wissel Isaiah Eichie voor Francesco Buono Bayer Leverkusen U19
82' Wissel Bayer Leverkusen U19 Wissel Ken Izekor voor Artem Stepanov Bayer Leverkusen U19
84' Wissel Feyenoord U19 Wissel Björn Otte voor Aymen Sliti Feyenoord U19
93' Gele kaart Feyenoord U19 Gele kaart voor Ayoub Ouarghi Feyenoord U19
Video hoogtepunten en samenvatting Feyenoord O19 - Bayer Leverkusen O19
Opstellingen Feyenoord O19 - Bayer Leverkusen O19
De opstellingen van Feyenoord O19 en Bayer Leverkusen O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.