Nabeschouwing Honka U19 - Valletta U19 (1-0) || UEFA Youth League 2024/2025

Woensdag 18 september 2024 - 17:30 uur

In de UEFA Youth League 2024/2025 neemt Honka U19 het woensdag 18 september 2024 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Valletta U19. De wedstrijd wordt gespeeld in Myyrmäen jalkapallostadion in Vantaa.

Via de Honka U19 - Valletta U19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Honka U19 - Valletta U19 (1-0)

Het UEFA Youth League duel tussen Honka U19 en Valletta U19 is onder leiding van scheidsrechter Jasmin Šabotić geëindigd in een 1-0 overwinning voor Honka U19. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 71e minuut door Arez Goshnaw, waarmee Honka U19 met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Honka U19 uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Honka U19 - Valletta U19 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Honka U19 - Valletta U19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Gele kaart Valletta U19 Gele kaart voor Keyom Ewurum Valletta U19
61' Wissel Valletta U19 Wissel Kewell Fardell voor Peter Ohaka Valletta U19
71' Doelpunt Honka U19 Doelpunt Arez Goshnaw Honka U19 1-0
79' Wissel Valletta U19 Wissel Liam Buhagiar voor Shaun Carabott Valletta U19
79' Wissel Valletta U19 Wissel Claude Mercieca voor Zak Barbara Valletta U19
88' Wissel Valletta U19 Wissel Ethan Muscat voor Keyom Ewurum Valletta U19
88' Wissel Valletta U19 Wissel Luca Vella voor Deisler Agius Valletta U19
Video hoogtepunten en samenvatting Honka U19 - Valletta U19
Opstellingen Honka U19 - Valletta U19
De opstellingen van Honka U19 en Valletta U19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.