Nabeschouwing Juventus O19 - PSV O19 (1-0) || UEFA Youth League 2024/2025

Dinsdag 17 september 2024 - 14:00 uur

In de UEFA Youth League 2024/2025 neemt Juventus O19 het dinsdag 17 september 2024 om 14:00 uur in eigen huis op tegen PSV O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Stadium in Turin.

Via de Juventus O19 - PSV O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Juventus O19 - PSV O19 (1-0)

Het UEFA Youth League duel tussen Juventus O19 en PSV O19 is onder leiding van scheidsrechter Gustavo Fernandes Correia geëindigd in een 1-0 overwinning voor Juventus O19. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 56e minuut door Alfonso Montero, waarmee Juventus U19 met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Juventus O19 uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Juventus O19 - PSV O19 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Juventus O19 - PSV O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Juventus U19 Gele kaart voor Adam Boufandar Juventus U19
36' Gele kaart Juventus U19 Gele kaart voor Filippo Pagnucco Juventus U19
46' Gele kaart PSV U19 Gele kaart voor Rivas Manuhutu PSV U19
46' Wissel PSV U19 Wissel Samuel Gomez Van Hoogen voor Peter Quispel PSV U19
46' Wissel Juventus U19 Wissel Enzo Keutgen voor Adam Boufandar Juventus U19
53' Gele kaart Juventus U19 Gele kaart voor Diego Ripani Juventus U19
56' Doelpunt Juventus U19 Doelpunt Alfonso Montero Juventus U19 1-0
58' Wissel PSV U19 Wissel Noah Fernandez voor Elvic Jager PSV U19
72' Wissel PSV U19 Wissel Francesco Crapisto voor Rivas Manuhutu PSV U19
72' Wissel PSV U19 Wissel Sami Bouhoudane voor Jaden de Guzmán PSV U19
73' Wissel Juventus U19 Wissel Benjamin Khaderi voor Andrei Florea Juventus U19
81' Wissel PSV U19 Wissel Fabian Merién voor Yiandro Raap PSV U19
81' Wissel Juventus U19 Wissel Valdes Ngana voor Diego Ripani Juventus U19
87' Gele kaart PSV U19 Gele kaart voor Fabian Merién PSV U19
91' Wissel Juventus U19 Wissel Iván López voor Diego Pugno Juventus U19
91' Wissel Juventus U19 Wissel Michele Scienza voor Alessio Vacca Juventus U19
Video hoogtepunten en samenvatting Juventus O19 - PSV O19
Opstellingen Juventus O19 - PSV O19
De opstellingen van Juventus O19 en PSV O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.