Nabeschouwing Milan O19 - Liverpool O19 (0-0) || UEFA Youth League 2024/2025

Dinsdag 17 september 2024 - 14:30 uur

In de UEFA Youth League 2024/2025 neemt Milan O19 het dinsdag 17 september 2024 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Liverpool O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Gewiss Stadium in Bergamo.

Via de Milan O19 - Liverpool O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Milan O19 - Liverpool O19 (0-0)

De UEFA Youth League 2024/2025 wedstrijd tussen Milan O19 en Liverpool O19 geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Milan O19 en Liverpool O19 gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Veruit de meeste mogelijkheden waren voor Milan O19, dat genoeg kansen kreeg om tot een goal te komen. Ondanks alle kansen wilde het echter maar niet lukken om de bal in het doel te krijgen, waardoor de stand onveranderd bleef terwijl het einde van de wedstrijd steeds meer naderde.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Granit Maqedonci niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Milan O19 - Liverpool O19 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Milan O19 - Liverpool O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Gele kaart Milan U19 Gele kaart voor F. Camarda Milan U19
23' Gele kaart Liverpool U19 Gele kaart voor Carter Pinnington Liverpool U19
46' Wissel Milan U19 Wissel Emanuele Sala voor Diego Sia Milan U19
59' Wissel Milan U19 Wissel A. Bonomi voor F. Camarda Milan U19
60' Wissel Milan U19 Wissel Filippo Scotti voor M. Liberali Milan U19
66' Wissel Liverpool U19 Wissel Rio Ngumoha voor Kyle Kelly Liverpool U19
68' Gele kaart Liverpool U19 Gele kaart voor Michael Laffey Liverpool U19
81' Wissel Milan U19 Wissel Ernesto Perin voor Christian Comotto Milan U19
86' Wissel Liverpool U19 Wissel Lucas Pitt voor Trent Kone Doherty Liverpool U19
86' Wissel Liverpool U19 Wissel Keyrol Figueroa voor Ranel Young Liverpool U19
89' Wissel Milan U19 Wissel Tommaso Mancioppi voor Dariusz Stalmach Milan U19
Video hoogtepunten en samenvatting Milan O19 - Liverpool O19
Opstellingen Milan O19 - Liverpool O19
De opstellingen van Milan O19 en Liverpool O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.