Nabeschouwing Monaco O19 - Barcelona O19 (4-3) || UEFA Youth League 2024/2025

Donderdag 19 september 2024 - 15:00 uur

In de UEFA Youth League 2024/2025 neemt Monaco O19 het donderdag 19 september 2024 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Barcelona O19. De wedstrijd wordt gespeeld in CMB Training Centre in La Turbie.

Via de Monaco O19 - Barcelona O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Monaco O19 - Barcelona O19 (4-3)

Het UEFA Youth League duel tussen Monaco O19 en Barcelona O19 is onder leiding van scheidsrechter Bence Csonka geëindigd in een 4-3 overwinning voor Monaco O19. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-3 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door Arnau Pradas, waarmee Barcelona U19 met 0-1 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 36e minuut voor dat Barcelona U19 via Hugo Alba op 0-2 kwam te staan. In de 41e minuut wist Monaco U19 de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via Joan Tincres.

Na 44 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Saimon Bouabre de 2-2 maakte voor Monaco U19. Barcelona U19 leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 61 minuten op voorsprong na een goal van Pedro Fernández: 2-3. In de 65e minuut was het Joan Tincres die Monaco U19 weer op gelijke hoogte bracht, nadat deze de 3-3 scoorde. Er kwam toch nog een beslissend doelpunt dat Monaco U19 aan de winst zou helpen. Matchwinnaar werd Lorenzo Carvalho die in de 80e minuut wist te scoren en daarmee tekende voor een 4-3 eindstand.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Bence Csonka en eindigde de wedstrijd dus met een 4-3 stand in het voordeel van Monaco O19.

LIVE Monaco O19 - Barcelona O19 4-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Monaco O19 - Barcelona O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt Barcelona U19 Doelpunt Arnau Pradas met assist van Hugo Alba Barcelona U19 0-1
36' Penalty Barcelona U19 Penalty Hugo Alba Barcelona U19 0-2
41' Doelpunt Monaco U19 Doelpunt Joan Tincres met assist van Nick Mokabakila Monaco U19 1-2
44' Doelpunt Monaco U19 Doelpunt Saimon Bouabre Monaco U19 2-2
46' Wissel Barcelona U19 Wissel Guillem Víctor voor Xavi Espart Barcelona U19
56' Gele kaart Monaco U19 Gele kaart voor Aladji Bamba Monaco U19
58' Wissel Barcelona U19 Wissel Tomás Noël Marqués Morera voor Pedro Soma Barcelona U19
59' Wissel Barcelona U19 Wissel Brian Fariñas Pérez voor Quim Junyent Barcelona U19
59' Wissel Barcelona U19 Wissel Tomás Noël Marqués Morera voor Juan Hernández Barcelona U19
61' Doelpunt Barcelona U19 Doelpunt Pedro Fernández met assist van Alexander Dimitri Walton Valle Barcelona U19 2-3
65' Doelpunt Monaco U19 Doelpunt Joan Tincres met assist van Nick Mokabakila Monaco U19 3-3
65' Wissel Monaco U19 Wissel Ilane Touré voor Aladji Bamba Monaco U19
71' Wissel Barcelona U19 Wissel Marcos Parriego Vega voor Arnau Pradas Barcelona U19
71' Gele kaart Barcelona U19 Gele kaart voor Guillem Víctor Barcelona U19
74' Gele kaart Barcelona U19 Gele kaart voor Alexander Dimitri Walton Valle Barcelona U19
75' Wissel Monaco U19 Wissel Lorenzo Carvalho voor Lucas Michal Monaco U19
75' Wissel Monaco U19 Wissel Wassim Guerchi voor Mathis Coudour Monaco U19
78' Gele kaart Monaco U19 Gele kaart voor Pape Cabral Monaco U19
80' Doelpunt Monaco U19 Doelpunt Lorenzo Carvalho met assist van Joan Tincres Monaco U19 4-3
86' Wissel Monaco U19 Wissel Amal Boura voor Saimon Bouabre Monaco U19
86' Wissel Monaco U19 Wissel Boubakar Dembaga voor Mayssam Benama Monaco U19
Video hoogtepunten en samenvatting Monaco O19 - Barcelona O19
Opstellingen Monaco O19 - Barcelona O19
De opstellingen van Monaco O19 en Barcelona O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.