Nabeschouwing Sparta Praha O19 - Salzburg O19 (2-3) || UEFA Youth League 2024/2025

Woensdag 18 september 2024 - 13:00 uur

In de UEFA Youth League 2024/2025 neemt Sparta Praha O19 het woensdag 18 september 2024 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Salzburg O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion na Plynárně in Praha.

Via de Sparta Praha O19 - Salzburg O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sparta Praha O19 - Salzburg O19 (2-3)

Het UEFA Youth League duel tussen Sparta Praha O19 en Salzburg O19 is onder leiding van scheidsrechter Martin Matoša geëindigd in een 2-3 overwinning voor Salzburg O19. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door Oghenetejiri Adejenughure, waarmee Salzburg U19 met 0-1 de leiding nam. Sparta Praha U19 kwam in de 52e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Vojtech Hranos, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 55e minuut zette Marc Striednig zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Salzburg U19 de leiding in de wedstrijd nam.

Na 64 minuten werd de voorsprong voor Salzburg U19 vergroot nadat Zétény Jánó de 1-3 wist te scoren. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Sparta Praha U19 dat in de 67e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat Roman Mokrovics de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Martin Matoša en eindigde de wedstrijd dus met een 2-3 stand in het voordeel van Salzburg O19.

LIVE Sparta Praha O19 - Salzburg O19 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sparta Praha O19 - Salzburg O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Salzburg U19 Doelpunt Oghenetejiri Adejenughure met assist van Edmund Baidoo Salzburg U19 0-1
13' Gele kaart Salzburg U19 Gele kaart voor Marc Striednig Salzburg U19
41' Gele kaart Sparta Praha U19 Gele kaart voor Matěj Diviš Sparta Praha U19
46' Wissel Salzburg U19 Wissel Phillip Verhounig voor Oghenetejiri Adejenughure Salzburg U19
46' Wissel Sparta Praha U19 Wissel Adam Zouhar voor Matěj Diviš Sparta Praha U19
46' Wissel Salzburg U19 Wissel Kristjan Bendra voor Tim Trummer Salzburg U19
52' Doelpunt Sparta Praha U19 Doelpunt Vojtech Hranos met assist van Roman Mokrovics Sparta Praha U19 1-1
55' Doelpunt Salzburg U19 Doelpunt Marc Striednig met assist van Kristjan Bendra Salzburg U19 1-2
60' Wissel Salzburg U19 Wissel Zétény Jánó voor Edmund Baidoo Salzburg U19
60' Wissel Sparta Praha U19 Wissel Roman Horák voor Vojtech Hranos Sparta Praha U19
60' Wissel Sparta Praha U19 Wissel Ondřej Penxa voor Lukáš Saal Sparta Praha U19
64' Doelpunt Salzburg U19 Doelpunt Zétény Jánó met assist van Phillip Verhounig Salzburg U19 1-3
67' Doelpunt Sparta Praha U19 Doelpunt Roman Mokrovics met assist van Daniel Rus Sparta Praha U19 2-3
69' Wissel Salzburg U19 Wissel Julian Hussauf voor Jakob Brandtner Salzburg U19
74' Gele kaart Salzburg U19 Gele kaart voor Phillip Verhounig Salzburg U19
85' Wissel Salzburg U19 Wissel Alexander Murillo voor Enrique Aguilar Salzburg U19
89' Gele kaart Sparta Praha U19 Gele kaart voor Jan Liška Sparta Praha U19
Video hoogtepunten en samenvatting Sparta Praha O19 - Salzburg O19
Opstellingen Sparta Praha O19 - Salzburg O19
De opstellingen van Sparta Praha O19 en Salzburg O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.