Nabeschouwing Stjarnan O19 - UCD O19 (3-2) || UEFA Youth League 2024/2025

Woensdag 2 oktober 2024 - 21:00 uur

In de UEFA Youth League 2024/2025 neemt Stjarnan O19 het woensdag 2 oktober 2024 om 21:00 uur in eigen huis op tegen UCD O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Samsung völlurinn in Garðabær.

Via de Stjarnan O19 - UCD O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Stjarnan O19 - UCD O19 (3-2)

Het UEFA Youth League duel tussen Stjarnan O19 en UCD O19 is onder leiding van scheidsrechter Ivana Projkovska geëindigd in een 3-2 overwinning voor Stjarnan O19. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door Ólafur Viðar Sigurðsson, waarmee Stjarnan U19 met 1-0 de leiding nam. UCD U19 kwam in de 41e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Odhran Maclaughlin, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 48e minuut zette Ingólfur Gauti Ingason zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Stjarnan U19 de leiding in de wedstrijd nam.

Na 71 minuten werd de voorsprong voor Stjarnan U19 vergroot nadat Hafþór Andri Benediktsson de 3-1 wist te scoren. Na 96 minuten spelen wist UCD U19 via Sean Tully de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Ivana Projkovska.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-2 winst voor Stjarnan O19.

LIVE Stjarnan O19 - UCD O19 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Stjarnan O19 - UCD O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Stjarnan U19 Doelpunt Ólafur Viðar Sigurðsson met assist van Alexander Mani Guðjonsson Stjarnan U19 1-0
41' Doelpunt UCD U19 Doelpunt Odhran Maclaughlin met assist van Hugh Parker UCD U19 1-1
44' Gele kaart UCD U19 Gele kaart voor Harry Whelan UCD U19
48' Doelpunt Stjarnan U19 Doelpunt Ingólfur Gauti Ingason Stjarnan U19 2-1
53' Gele kaart Stjarnan U19 Gele kaart voor Ingólfur Gauti Ingason Stjarnan U19
68' Wissel Stjarnan U19 Wissel Benjamín Björnsson voor Jón Þór Pálsson Stjarnan U19
70' Wissel UCD U19 Wissel Matthew Alonge voor Lorcan Moore UCD U19
70' Wissel UCD U19 Wissel Mark Flood voor Adam Brennan UCD U19
71' Doelpunt Stjarnan U19 Doelpunt Hafþór Andri Benediktsson Stjarnan U19 3-1
88' Wissel Stjarnan U19 Wissel Arnór Ari Hauksson voor Ólafur Viðar Sigurðsson Stjarnan U19
89' Wissel Stjarnan U19 Wissel Eoin Maher voor Kyle Donoghue Stjarnan U19
90' Wissel UCD U19 Wissel Hugh Parker voor UCD U19 3-2
96' Doelpunt UCD U19 Doelpunt Sean Tully met assist van Odhran MacLaughlin UCD U19
96' Wissel UCD U19 Wissel Alexander Mani Guðjonsson voor UCD U19
96' Gele kaart Stjarnan U19 Gele kaart voor Alexander Mani Guðjonsson Stjarnan U19
Video hoogtepunten en samenvatting Stjarnan O19 - UCD O19
Opstellingen Stjarnan O19 - UCD O19
De opstellingen van Stjarnan O19 en UCD O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.