Nabeschouwing Ajax - PEC Zwolle (0-1) || Vriendschappelijk club 2024

Vrijdag 5 juli 2024 - 14:00 uur

In de Vriendschappelijk club 2024 neemt Ajax het vrijdag 5 juli 2024 om 14:00 uur in eigen huis op tegen PEC Zwolle. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Toekomst in Amsterdam.

Via de Ajax - PEC Zwolle live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ajax - PEC Zwolle (0-1)

Het Vriendschappelijk club duel tussen Ajax en PEC Zwolle is onder leiding van scheidsrechter Marc Nagtegaal geëindigd in een 0-1 overwinning voor PEC Zwolle. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door Anthony Fontana, waarmee PEC Zwolle met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Ajax dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van PEC Zwolle.

LIVE Ajax - PEC Zwolle 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ajax - PEC Zwolle teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt PEC Zwolle Doelpunt Anthony Fontana PEC Zwolle 0-1
46' Wissel PEC Zwolle Wissel Tolis Vellios voor Gabriël Reiziger PEC Zwolle
46' Wissel PEC Zwolle Wissel Odysseus Velanas voor Dean Huiberts PEC Zwolle
46' Wissel PEC Zwolle Wissel Rodney Kroeze voor Chahid El Allachi PEC Zwolle
46' Wissel PEC Zwolle Wissel Divaio Bobson voor Anthony Fontana PEC Zwolle
46' Wissel PEC Zwolle Wissel Christian Bos voor Thierry Lutonda PEC Zwolle
46' Wissel PEC Zwolle Wissel Nick Fichtinger voor Teun Gijselhart PEC Zwolle
46' Wissel PEC Zwolle Wissel Mohamed Oukhattou voor Kaj de Rooij PEC Zwolle
46' Wissel PEC Zwolle Wissel A. MacNulty voor Damian van der Haar PEC Zwolle
46' Wissel PEC Zwolle Wissel Dylan Ruward voor Eliano Reijnders PEC Zwolle
46' Wissel PEC Zwolle Wissel Jasper Schendelaar voor Kenneth Vermeer PEC Zwolle
60' Wissel PEC Zwolle Wissel Y. Baas voor Anouar El Azzouzi PEC Zwolle
60' Wissel Ajax Wissel Kian Fitz-Jim voor Diant Ramaj Ajax
61' Wissel Ajax Wissel S. Mannsverk voor Jordan Henderson Ajax
61' Wissel Ajax Wissel A. Gaaei voor J. Medić Ajax
61' Wissel Ajax Wissel Tristan Gooijer voor K. Taylor Ajax
61' Wissel Ajax Wissel Kristian Hlynsson voor D. Rensch Ajax
61' Wissel Ajax Wissel Remko Pasveer voor M. Godts Ajax
62' Wissel Ajax Wissel Julian Rijkhoff voor Branco van den Boomen Ajax
62' Wissel Ajax Wissel Benjamin Tahirovic voor Carlos Forbs Ajax
62' Wissel Ajax Wissel Christian Rasmussen voor Dies Janse Ajax
62' Wissel Ajax Wissel Owen Wijndal voor J. Hato Ajax
80' Gele kaart Ajax Gele kaart voor Y. Baas Ajax
Video hoogtepunten en samenvatting Ajax - PEC Zwolle
Opstellingen Ajax - PEC Zwolle
De opstellingen van Ajax en PEC Zwolle zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Ajax - PEC Zwolle

Ajax en PEC Zwolle treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk club van het seizoen 2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marc Nagtegaal en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Ajax en PEC Zwolle elkaar treffen in de Vriendschappelijk club.