Nabeschouwing Arsenal - Bayer Leverkusen (4-1) || Vriendschappelijk club 2024

Woensdag 7 augustus 2024 - 19:00 uur

In de Vriendschappelijk club 2024 neemt Arsenal het woensdag 7 augustus 2024 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Bayer Leverkusen. De wedstrijd wordt gespeeld in Emirates Stadium in London.

Via de Arsenal - Bayer Leverkusen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Arsenal - Bayer Leverkusen (4-1)

Het Vriendschappelijk club duel tussen Arsenal en Bayer Leverkusen is onder leiding van scheidsrechter Samuel Barrott geëindigd in een 4-1 overwinning voor Arsenal. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door Oleksandr Zinchenko, waarmee Arsenal met 1-0 de leiding nam. Arsenal vergrootte in de 9e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Leandro Trossard op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 38e minuut volgde een derde treffer van Arsenal, waarmee Gabriel Jesus zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Arsenal geen gas terug, waardoor in de 66e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van Kai Havertz. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 76e minuut wist Adam Hložek namens Bayer 04 Leverkusen de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Samuel Barrott en eindigde de wedstrijd dus met een 4-1 stand in het voordeel van Arsenal.

LIVE Arsenal - Bayer Leverkusen 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Arsenal - Bayer Leverkusen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Arsenal Doelpunt Oleksandr Zinchenko met assist van Kai Havertz Arsenal 1-0
9' Doelpunt Arsenal Doelpunt Leandro Trossard met assist van Kai Havertz Arsenal 2-0
38' Doelpunt Arsenal Doelpunt Gabriel Jesus Arsenal 3-0
46' Wissel Arsenal Wissel Jakub Piotr Kiwior voor William Saliba Arsenal
46' Wissel Arsenal Wissel Declan Rice voor Gabriel Jesus Arsenal
46' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel Nathan Tella voor Jeremie Frimpong Bayer 04 Leverkusen
46' Wissel Arsenal Wissel Myles Lewis-Skelly voor Oleksandr Zinchenko Arsenal
46' Wissel Arsenal Wissel Bukayo Saka voor Fábio Vieira Arsenal
63' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel Victor Boniface voor Amine Adli Bayer 04 Leverkusen
63' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel Robert Andrich voor Jonathan Tah Bayer 04 Leverkusen
64' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel Adam Hložek voor Martin Terrier Bayer 04 Leverkusen
64' Wissel Arsenal Wissel Ethan Nwaneri voor Martin Ødegaard Arsenal
64' Wissel Arsenal Wissel Thomas Partey voor Jorginho Arsenal
64' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel Jeanuel Belocian voor Odilon Kossounou Bayer 04 Leverkusen
64' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel Jonas Hofmann voor Florian Wirtz Bayer 04 Leverkusen
64' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel Arthur voor Piero Hincapié Bayer 04 Leverkusen
66' Doelpunt Arsenal Doelpunt Kai Havertz Arsenal 4-0
70' Wissel Arsenal Wissel Edward Nketiah voor Kai Havertz Arsenal
70' Wissel Arsenal Wissel Ayden Heaven voor Gabriel Magalhães Arsenal
70' Wissel Arsenal Wissel Joshua Nichols voor Ben White Arsenal
76' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt Adam Hložek met assist van Nathan Tella Bayer 04 Leverkusen 4-1
79' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel Gustavo Puerta voor Granit Xhaka Bayer 04 Leverkusen
81' Wissel Arsenal Wissel Gabriel Martinelli voor Leandro Trossard Arsenal
89' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor Gustavo Puerta Bayer 04 Leverkusen
Video hoogtepunten en samenvatting Arsenal - Bayer Leverkusen
Opstellingen Arsenal - Bayer Leverkusen
De opstellingen van Arsenal en Bayer Leverkusen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Arsenal - Bayer Leverkusen

Arsenal en Bayer Leverkusen treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk club van het seizoen 2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Samuel Barrott en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Arsenal en Bayer Leverkusen elkaar treffen in de Vriendschappelijk club.