Nabeschouwing Real Madrid - Barcelona (1-2) || Vriendschappelijk club 2024

Zondag 4 augustus 2024 - 01:00 uur

In de Vriendschappelijk club 2024 neemt Real Madrid het zondag 4 augustus 2024 om 01:00 uur in eigen huis op tegen Barcelona.

Via de Real Madrid - Barcelona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Madrid - Barcelona (1-2)

Het Vriendschappelijk club duel tussen Real Madrid en Barcelona is onder leiding van scheidsrechter Armando Villarreal geëindigd in een 1-2 overwinning voor Barcelona. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 42e minuut door Pau Victor, waarmee FC Barcelona met 0-1 de leiding nam. FC Barcelona vergrootte in de 54e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Pau Victor op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 82e minuut wist Real Madrid de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via Nico Paz. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Real Madrid kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Armando Villarreal, waardoor Barcelona dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Real Madrid - Barcelona 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Madrid - Barcelona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

42' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt Pau Victor met assist van Robert Lewandowski FC Barcelona 0-1
46' Wissel FC Barcelona Wissel Sergi Domínguez voor Andreas Christensen FC Barcelona
46' Wissel FC Barcelona Wissel Quim Junyent voor Unai Hernández FC Barcelona
46' Wissel FC Barcelona Wissel Gerard Martín voor Alejandro Balde FC Barcelona
54' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt Pau Victor met assist van Álex Valle FC Barcelona 0-2
57' Wissel Real Madrid Wissel Vinicius Junior voor Brahim Díaz Real Madrid
57' Wissel Real Madrid Wissel Joan Martínez voor Éder Militão Real Madrid
64' Wissel FC Barcelona Wissel Guille Fernández voor Pablo Torre FC Barcelona
65' Wissel FC Barcelona Wissel Mikayil Faye voor Iñigo Martínez FC Barcelona
65' Wissel FC Barcelona Wissel Héctor Fort voor Álex Valle FC Barcelona
65' Wissel FC Barcelona Wissel Iñaki Peña voor Marc-André ter Stegen FC Barcelona
65' Wissel FC Barcelona Wissel Raphinha voor Pau Victor FC Barcelona
67' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor Rafael Obrador Fran García FC Barcelona
67' Wissel Real Madrid Wissel Nico Paz voor Endrick Real Madrid
67' Wissel Real Madrid Wissel Jacobo Ramón voor Antonio Rüdiger Real Madrid
67' Wissel Real Madrid Wissel Marc Bernal voor Real Madrid
76' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor Mario Martín Real Madrid
77' Wissel Real Madrid Wissel Lorenzo Aguado voor Dani Ceballos Real Madrid
77' Wissel FC Barcelona Wissel Noah Darvich voor Marc Casadó FC Barcelona
77' Wissel FC Barcelona Wissel İlkay Gündoğan voor Marc Bernal FC Barcelona
77' Wissel FC Barcelona Wissel Vitor Roque voor Robert Lewandowski FC Barcelona
82' Doelpunt Real Madrid Doelpunt Nico Paz met assist van Arda Güler Real Madrid 1-2
90' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor Jacobo Ramón Real Madrid
92' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor Héctor Fort FC Barcelona
Video hoogtepunten en samenvatting Real Madrid - Barcelona
Opstellingen Real Madrid - Barcelona
De opstellingen van Real Madrid en Barcelona zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Real Madrid - Barcelona

Real Madrid en Barcelona treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk club van het seizoen 2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Armando Villarreal en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Real Madrid en Barcelona in de Vriendschappelijk club vond plaats op 29 juli 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Barcelona. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Barcelona favoriet. 1 keer wist de ploeg van Real Madrid te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Real Madrid. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.