Nabeschouwing Barnsley - Roma (0-4) || Vriendschappelijk club 2024

Dinsdag 6 augustus 2024 - 18:00 uur

In de Vriendschappelijk club 2024 neemt Barnsley het dinsdag 6 augustus 2024 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Roma. De wedstrijd wordt gespeeld in Oakwell Stadium in Barnsley.

Via de Barnsley - Roma live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barnsley - Roma (0-4)

Het Vriendschappelijk club duel tussen Barnsley en Roma is onder leiding van scheidsrechter Tom Reeves geëindigd in een 0-4 overwinning voor Roma. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Roma kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van Enzo Le Fée. Roma vergrootte in de 65e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Niccolò Pisilli op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 68e minuut volgde een derde treffer van Roma, waarmee Paulo Dybala zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Roma in de 84e minuut, nadat Matías Soulé de 0-4 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Roma.

LIVE Barnsley - Roma 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barnsley - Roma teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Roma Doelpunt Enzo Le Fée Roma 0-1
46' Wissel Roma Wissel Zeki Çelik voor Ebrima Darboe Roma
46' Wissel Roma Wissel Niccolò Pisilli voor Enzo Le Fée Roma
46' Wissel Barnsley Wissel Connor Barratt voor Donovan Pines Barnsley
46' Wissel Roma Wissel Edoardo Bove voor Lorenzo Pellegrini  Roma
46' Wissel Roma Wissel Bryan Cristante voor Angeliño Roma
46' Wissel Roma Wissel Samuel Dahl voor João Costa Roma
46' Wissel Roma Wissel Paulo Dybala voor Evan Ndicka Roma
46' Wissel Barnsley Wissel Gianluca Mancini voor Georgie Gent Barnsley
46' Wissel Roma Wissel Stephan El Shaarawy voor Marash Kumbulla Roma
46' Wissel Roma Wissel Chris Smalling voor Buba Sangaré Roma
46' Wissel Roma Wissel Matías Soulé voor Tammy Abraham Roma
64' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor Vimal Yoganathan Barnsley
65' Doelpunt Roma Doelpunt Niccolò Pisilli met assist van Bryan Cristante Roma 0-2
68' Doelpunt Roma Doelpunt Paulo Dybala met assist van Matías Soulé Roma 0-3
84' Doelpunt Roma Doelpunt Matías Soulé Roma 0-4
Video hoogtepunten en samenvatting Barnsley - Roma
Opstellingen Barnsley - Roma
De opstellingen van Barnsley en Roma zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.