Nabeschouwing Bayern München - Wattens (3-0) || Vriendschappelijk club 2024

Dinsdag 13 augustus 2024 - 18:00 uur

In de Vriendschappelijk club 2024 neemt Bayern München het dinsdag 13 augustus 2024 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Wattens. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Arena in Munich.

Via de Bayern München - Wattens live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bayern München - Wattens (3-0)

Het Vriendschappelijk club duel tussen Bayern München en Wattens is onder leiding van scheidsrechter Felix Brych geëindigd in een 3-0 overwinning voor Bayern München. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. FC Bayern München kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van Harry Kane. FC Bayern München vergrootte in de 48e minuut de voorsprong nadat het via een goal van João Palhinha op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 80e minuut volgde een derde treffer van FC Bayern München, waarmee Gabriel Vidović zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Felix Brych, waardoor Bayern München dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Bayern München - Wattens 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bayern München - Wattens teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt Harry Kane FC Bayern München 1-0
46' Wissel WSG Tirol Wissel Alexander Eckmayr voor Adam Stejskal WSG Tirol
46' Wissel WSG Tirol Wissel Nestory Irankunda voor Lennart Czyborra WSG Tirol
46' Wissel FC Bayern München Wissel Johannes Naschberger voor Alphonso Davies FC Bayern München
46' Wissel WSG Tirol Wissel Osarenren Okungbowa voor Cem Üstündag WSG Tirol
46' Wissel WSG Tirol Wissel Alexander Ranacher voor David Gugganig WSG Tirol
46' Wissel FC Bayern München Wissel Michael Scott voor Kingsley Coman FC Bayern München
48' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt João Palhinha FC Bayern München 2-0
62' Wissel WSG Tirol Wissel Justin Forst voor Mahamadou Diarra WSG Tirol
62' Wissel WSG Tirol Wissel Yannick Vötter voor Matthäus Taferner WSG Tirol
73' Wissel WSG Tirol Wissel Thomas Geris voor Stefan Skrbo WSG Tirol
73' Wissel WSG Tirol Wissel David Jaunegg voor Quincy Butler WSG Tirol
80' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt Gabriel Vidović met assist van Nestory Irankunda FC Bayern München 3-0
82' Wissel FC Bayern München Wissel Jonathan Asp Jensen voor Adin Licina FC Bayern München
86' Wissel WSG Tirol Wissel Matthew Collins voor Valentino Müller WSG Tirol
Video hoogtepunten en samenvatting Bayern München - Wattens
Opstellingen Bayern München - Wattens
De opstellingen van Bayern München en Wattens zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Bayern München - Wattens

Bayern München en Wattens treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk club van het seizoen 2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Felix Brych en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Bayern München en Wattens elkaar treffen in de Vriendschappelijk club.