Nabeschouwing Benfica - Feyenoord (5-0) || Vriendschappelijk club 2024

Zondag 28 juli 2024 - 21:00 uur

In de Vriendschappelijk club 2024 neemt Benfica het zondag 28 juli 2024 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Feyenoord. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio do Sport Lisboa e Benfica in Lisbon.

Via de Benfica - Feyenoord live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Benfica - Feyenoord (5-0)

Het Vriendschappelijk club duel tussen Benfica en Feyenoord is onder leiding van scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho geëindigd in een 5-0 overwinning voor Benfica. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 4-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Er gebeurde gelijk al veel in het eerste kwartier. Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door Gianluca Prestianni, waarmee Benfica met 1-0 de leiding nam. Benfica vergrootte in de 13e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Vangelis Pavlidis op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 14e minuut volgde een derde treffer van Benfica, waarmee Vangelis Pavlidis zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Benfica geen gas terug, waardoor in de 18e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van Jan-Niklas Beste. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor Benfica. Deze werd gescoord door Arthur Cabral in de 89e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Luis Miguel Branco Godinho bij een 5-0 eindstand in het voordeel van Benfica.

LIVE Benfica - Feyenoord 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Benfica - Feyenoord teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Benfica Doelpunt Gianluca Prestianni Benfica 1-0
13' Doelpunt Benfica Doelpunt Vangelis Pavlidis met assist van João Mário Benfica 2-0
14' Doelpunt Benfica Doelpunt Vangelis Pavlidis Benfica 3-0
17' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor Lutsharel Geertruida Feyenoord
18' Doelpunt Benfica Doelpunt Jan-Niklas Beste Benfica 4-0
28' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor Thomas Beelen Feyenoord
46' Wissel Benfica Wissel David Neres voor João Mário Benfica
46' Wissel Feyenoord Wissel Timon Wellenreuther voor Justin Bijlow Feyenoord
46' Wissel Benfica Wissel António Silva voor Morato Benfica
46' Wissel Benfica Wissel Álvaro Fernández voor Jan-Niklas Beste Benfica
46' Wissel Benfica Wissel Marcos Leonardo voor Gianluca Prestianni Benfica
51' Gele kaart Benfica Gele kaart voor Vangelis Pavlidis Benfica
60' Wissel Feyenoord Wissel Ayase Ueda voor Santiago Gimenez Feyenoord
61' Wissel Feyenoord Wissel Gjivai Zechiël voor Lutsharel Geertruida Feyenoord
61' Wissel Feyenoord Wissel Ondřej Lingr voor Anis Hadj Moussa Feyenoord
65' Wissel Benfica Wissel Tiago Gouveia voor Alexander Hartmann Bah Benfica
65' Wissel Benfica Wissel Adrian Bajrami voor Tomás Araújo Benfica
76' Wissel Feyenoord Wissel Jan Plug voor Dávid Hancko Feyenoord
76' Wissel Feyenoord Wissel Givairo Read voor Bart Nieuwkoop Feyenoord
76' Wissel Feyenoord Wissel Marcus Pedersen voor Marcos López Feyenoord
76' Wissel Feyenoord Wissel Antef Tsoungui voor Neraysho Kasanwirjo Feyenoord
77' Wissel Benfica Wissel João Rêgo voor Vangelis Pavlidis Benfica
85' Wissel Benfica Wissel Arthur Cabral voor Fredrik Aursnes Benfica
85' Wissel Benfica Wissel Martim Neto voor Florentino Benfica
87' Wissel Feyenoord Wissel Luka Ivanušec voor Igor Paixão Feyenoord
89' Doelpunt Benfica Doelpunt Arthur Cabral met assist van Tiago Gouveia Benfica 5-0
Video hoogtepunten en samenvatting Benfica - Feyenoord
Opstellingen Benfica - Feyenoord
Voorbeschouwing Benfica - Feyenoord

Benfica en Feyenoord treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk club van het seizoen 2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Benfica en Feyenoord in de Vriendschappelijk club vond plaats op 30 juli 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Feyenoord. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Feyenoord favoriet. 1 keer wist de ploeg van Benfica te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Benfica. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.