Nabeschouwing Besiktas - Ümraniyespor (0-0) || Vriendschappelijk club 2024

Zaterdag 6 juli 2024 - 09:00 uur

In de Vriendschappelijk club 2024 neemt Besiktas het zaterdag 6 juli 2024 om 09:00 uur in eigen huis op tegen Ümraniyespor. De wedstrijd wordt gespeeld in Beşiktaş Park in Istanbul.

Via de Besiktas - Ümraniyespor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Besiktas - Ümraniyespor (0-0)

De Vriendschappelijk club 2024 wedstrijd tussen Besiktas en Ümraniyespor geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Besiktas en Ümraniyespor gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Besiktas, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Süleyman Bahadır niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Besiktas - Ümraniyespor 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Besiktas - Ümraniyespor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Wissel Ümraniyespor Wissel Toheeb Adeola Kosoko voor D. Saral Ümraniyespor
38' Wissel Beşiktaş Wissel Kartal Yılmaz voor Gedson Fernandes Beşiktaş
46' Wissel Beşiktaş Wissel Necip Uysal voor Jonas Svensson Beşiktaş
46' Wissel Ümraniyespor Wissel Muhammed Mert voor Mustafa Eser Ümraniyespor
46' Wissel Beşiktaş Wissel Emre Bilgin voor Ersin Destanoğlu Beşiktaş
46' Wissel Ümraniyespor Wissel Yakup Demirci voor B. Çelik Ümraniyespor
46' Wissel Beşiktaş Wissel F. Evren voor J. Bardhi Beşiktaş
46' Wissel Beşiktaş Wissel Jean Onana voor Gabriel Paulista Beşiktaş
46' Wissel Ümraniyespor Wissel A. Hasić voor Emrecan Bulut Ümraniyespor
46' Wissel Beşiktaş Wissel B. Küçükbaşarık voor Melih Okutan Beşiktaş
46' Wissel Beşiktaş Wissel Jackson Muleka voor Alex Oxlade-Chamberlain Beşiktaş
46' Wissel Ümraniyespor Wissel Milot Rashica voor Onur Bulut Ümraniyespor
46' Wissel Beşiktaş Wissel Yusuf Saitoğlu voor Tomislav Glumac Beşiktaş
46' Wissel Beşiktaş Wissel Serkan Emrecan Terzi voor Emrecan Uzunhan Beşiktaş
46' Wissel Beşiktaş Wissel Ege Tıknaz voor Al-Musrati Beşiktaş
46' Wissel Beşiktaş Wissel Salih Uçan voor M. Hekimoğlu Beşiktaş
50' Wissel Ümraniyespor Wissel Javi Montero voor Tayfur Bingöl Ümraniyespor
58' Wissel Ümraniyespor Wissel Muhammet Verdil voor Nassim Titebah Ümraniyespor
68' Wissel Ümraniyespor Wissel Emre Demir voor Batuhan Arıcı Ümraniyespor
69' Wissel Ümraniyespor Wissel Erol Mert Guler voor B. Küçükbaşarık Ümraniyespor
71' Wissel Ümraniyespor Wissel Onur Yıldırım voor Übeyd Adıyaman Ümraniyespor
Video hoogtepunten en samenvatting Besiktas - Ümraniyespor
Opstellingen Besiktas - Ümraniyespor

Voorbeschouwing Besiktas - Ümraniyespor

Besiktas en Ümraniyespor treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk club van het seizoen 2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Süleyman Bahadır en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Besiktas en Ümraniyespor in de Vriendschappelijk club vond plaats op 2 september 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Besiktas. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Besiktas favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Ümraniyespor slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.