Nabeschouwing Besiktas - Bandırmaspor (0-0) || Vriendschappelijk club 2024

Woensdag 24 juli 2024 - 17:00 uur

In de Vriendschappelijk club 2024 neemt Besiktas het woensdag 24 juli 2024 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Bandırmaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in BJK Nevzat Demir Tesisleri (İstanbul) in İstanbul.

Via de Besiktas - Bandırmaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Besiktas - Bandırmaspor (0-0)

De Vriendschappelijk club 2024 wedstrijd tussen Besiktas en Bandırmaspor geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Besiktas en Bandırmaspor gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Besiktas, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Mustafa Kürşad Filiz niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Besiktas - Bandırmaspor 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Besiktas - Bandırmaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

44' Wissel Bandırmaspor Wissel Emre Batuhan Adıgüzel voor Faruk Can Genç Bandırmaspor
60' Wissel Beşiktaş Wissel Ajdin Hasić voor Can Keles Beşiktaş
60' Wissel Bandırmaspor Wissel Aygün Özışıkyıldız voor Kerem Atakan Kesgin Bandırmaspor
60' Wissel Beşiktaş Wissel Göktuğ Baytekin voor Ersin Destanoğlu Beşiktaş
60' Wissel Bandırmaspor Wissel Doğan Can Davas voor Lorng Nomel Bandırmaspor
60' Wissel Beşiktaş Wissel Adnan Karahisar voor Ciro Immobile Beşiktaş
70' Wissel Bandırmaspor Wissel Gani Burgaz voor Hikmet Çiftçi Bandırmaspor
70' Wissel Beşiktaş Wissel Jean Onana voor Salih Uçan Beşiktaş
70' Wissel Beşiktaş Wissel Emrecan Uzunhan voor Tayyip Talha Sanuç Beşiktaş
75' Wissel Bandırmaspor Wissel İbrahim Kaya voor Adama Diakhaby Bandırmaspor
87' Wissel Bandırmaspor Wissel Emir Şenocak voor Paulinho Bandırmaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Besiktas - Bandırmaspor
Opstellingen Besiktas - Bandırmaspor
De opstellingen van Besiktas en Bandırmaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Besiktas - Bandırmaspor

Besiktas en Bandırmaspor treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk club van het seizoen 2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mustafa Kürşad Filiz en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Besiktas en Bandırmaspor elkaar treffen in de Vriendschappelijk club.