Nabeschouwing Chelsea - América (3-0) || Vriendschappelijk club 2024

Donderdag 1 augustus 2024 - 01:30 uur

In de Vriendschappelijk club 2024 neemt Chelsea het donderdag 1 augustus 2024 om 01:30 uur in eigen huis op tegen América. De wedstrijd wordt gespeeld in Stamford Bridge in London.

Via de Chelsea - América live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Chelsea - América (3-0)

Het Vriendschappelijk club duel tussen Chelsea en América is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Chelsea. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 3 minuten. Christopher Nkunku maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Chelsea vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Chelsea vergrootte in de 21e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Marc Guiu op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 79e minuut werd door de scheidsrechter opnieuw een strafschop gegeven. Dit keer was het Noni Madueke van Chelsea die de aanloop nam en niet faalde vanaf 11 meter: 3-0.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Chelsea dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Chelsea - América 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Chelsea - América teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Penalty Chelsea Penalty Christopher Nkunku Chelsea 1-0
21' Doelpunt Chelsea Doelpunt Marc Guiu met assist van Kiernan Dewsbury-Hall Chelsea 2-0
23' Gele kaart Chelsea Gele kaart voor Roméo Lavia Chelsea
46' Wissel América Wissel Alan Jhosué Cervantes Martín del Campo voor Israel Reyes América
46' Wissel América Wissel Enzo Fernández voor Henry Martín América
46' Wissel América Wissel Filip Jørgensen voor Cristian Calderón América
46' Wissel América Wissel Rodrigo Aguirre voor Jonathan dos Santos América
46' Wissel América Wissel Illian Hernández voor Javairô Dilrosun América
46' Wissel América Wissel Cristián Borja voor Luis Malagón América
46' Wissel América Wissel Sebastián Cáceres voor Néstor Araújo América
46' Wissel Chelsea Wissel Rodolfo Cota voor Kiernan Dewsbury-Hall Chelsea
46' Wissel América Wissel Illian Hernández voor Brian Rodríguez América
46' Wissel Chelsea Wissel Ramón Juárez voor Robert Sánchez Chelsea
46' Wissel América Wissel Diego Valdés voor Érick Sánchez América
46' Wissel América Wissel Miguel Ángel Vázquez García voor Igor Lichnovsky América
62' Wissel Chelsea Wissel Wesley Fofana voor Raheem Sterling Chelsea
63' Wissel Chelsea Wissel Mykhailo Mudryk voor Benoît Badiashile Chelsea
63' Wissel Chelsea Wissel Lesley Ugochukwu voor Roméo Lavia Chelsea
63' Wissel Chelsea Wissel Renato Veiga voor Reece James Chelsea
63' Wissel Chelsea Wissel Armando Broja voor Marc Guiu Chelsea
66' Gele kaart Chelsea Gele kaart voor Rodrigo Aguirre Chelsea
67' Gele kaart América Gele kaart voor Lesley Ugochukwu América
71' Wissel Chelsea Wissel Ben Chilwell voor Malo Gusto Chelsea
79' Penalty Chelsea Penalty Noni Madueke Chelsea 3-0
83' Wissel Chelsea Wissel Ângelo voor Noni Madueke Chelsea
91' Gele kaart Chelsea Gele kaart voor Renato Veiga Chelsea