Nabeschouwing Chelsea - Inter Milan (1-1) || Vriendschappelijk club 2024

Zondag 11 augustus 2024 - 16:00 uur

In de Vriendschappelijk club 2024 neemt Chelsea het zondag 11 augustus 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Inter Milan. De wedstrijd wordt gespeeld in Stamford Bridge in London.

Via de Chelsea - Inter Milan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Chelsea - Inter Milan (1-1)

De Vriendschappelijk club 2024 wedstrijd tussen Chelsea en Inter Milan geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door Marcus Thuram, waarmee Inter met 0-1 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Chelsea het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 90e minuut was het namelijk Lesley Ugochukwu die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Chelsea - Inter Milan 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Chelsea - Inter Milan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Doelpunt Inter Doelpunt Marcus Thuram met assist van Joaquín Correa Inter 0-1
30' Gele kaart Inter Gele kaart voor Francesco Acerbi Inter
30' Gele kaart Chelsea Gele kaart voor Levi Colwill Chelsea
42' Gele kaart Chelsea Gele kaart voor Marc Cucurella Chelsea
46' Wissel Chelsea Wissel Cole Palmer voor Noni Madueke Chelsea
46' Wissel Chelsea Wissel Renato Veiga voor Marc Cucurella Chelsea
46' Wissel Chelsea Wissel Moisés Caicedo voor Roméo Lavia Chelsea
46' Wissel Chelsea Wissel Christopher Nkunku voor Kiernan Dewsbury-Hall Chelsea
56' Wissel Chelsea Wissel Nicolas Jackson voor Marc Guiu Chelsea
58' Wissel Inter Wissel Davide Frattesi voor Kristjan Asllani Inter
59' Gele kaart Inter Gele kaart voor Henrikh Mkhitaryan Inter
60' Wissel Inter Wissel Denzel Dumfries voor Matteo Darmian Inter
60' Wissel Inter Wissel Benjamin Pavard voor Francesco Acerbi Inter
60' Wissel Inter Wissel Eddie Salcedo voor Marcus Thuram Inter
69' Wissel Chelsea Wissel Tosin Adarabioyo voor Wesley Fofana Chelsea
69' Wissel Chelsea Wissel Benoît Badiashile voor Levi Colwill Chelsea
72' Wissel Inter Wissel Alessandro Fontanarosa voor Yann Bisseck Inter
75' Wissel Inter Wissel Daniele Quieto voor Joaquín Correa Inter
78' Wissel Chelsea Wissel Raheem Sterling voor Mykhailo Mudryk Chelsea
80' Wissel Chelsea Wissel Lesley Ugochukwu voor Malo Gusto Chelsea
81' Wissel Inter Wissel Thomas Berenbruch voor Henrikh Mkhitaryan Inter
85' Wissel Inter Wissel Luka Topalovic voor Nicolò Barella Inter
90' Doelpunt Chelsea Doelpunt Lesley Ugochukwu Chelsea 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Chelsea - Inter Milan
Opstellingen Chelsea - Inter Milan
Voorbeschouwing Chelsea - Inter Milan

Chelsea en Inter Milan treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk club van het seizoen 2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Samuel Barrott en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Chelsea en Inter Milan elkaar treffen in de Vriendschappelijk club.