Nabeschouwing Chelsea - Wrexham (2-2) || Vriendschappelijk club 2024

Donderdag 25 juli 2024 - 04:00 uur

In de Vriendschappelijk club 2024 neemt Chelsea het donderdag 25 juli 2024 om 04:00 uur in eigen huis op tegen Wrexham.

Via de Chelsea - Wrexham live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Chelsea - Wrexham (2-2)

De Vriendschappelijk club 2024 wedstrijd tussen Chelsea en Wrexham geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 35e minuut door Christopher Nkunku, waarmee Chelsea met 1-0 de leiding nam. Wrexham kwam in de 59e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Luke Bolton, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 71e minuut zette Jack Marriott zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Wrexham de leiding in de wedstrijd nam.

Na 82 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Lesley Ugochukwu de 2-2 maakte voor Chelsea. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Helaas zou het daarna ondanks een spannend slot niet meer tot doelpunten komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Chelsea - Wrexham 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Chelsea - Wrexham teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Gele kaart Wrexham Gele kaart voor George Dobson Wrexham
28' Gele kaart Chelsea Gele kaart voor Noni Madueke Chelsea
35' Doelpunt Chelsea Doelpunt Christopher Nkunku met assist van Marc Guiu Chelsea 1-0
46' Wissel Wrexham Wissel Lucas Bergström voor Thomas OConnor Wrexham
46' Wissel Chelsea Wissel Armando Broja voor Levi Colwill Chelsea
46' Wissel Chelsea Wissel Ângelo voor Robert Sánchez Chelsea
46' Wissel Chelsea Wissel Joshua Kofi Acheampong voor Benoît Badiashile Chelsea
46' Wissel Chelsea Wissel Will Boyle voor Marc Guiu Chelsea
46' Wissel Chelsea Wissel Ben Chilwell voor Reece James Chelsea
46' Wissel Chelsea Wissel Wesley Fofana voor Tosin Adarabioyo Chelsea
46' Wissel Chelsea Wissel Raheem Sterling voor Noni Madueke Chelsea
46' Wissel Chelsea Wissel Andrey Santos voor Christopher Nkunku Chelsea
46' Wissel Chelsea Wissel Malo Gusto voor Roméo Lavia Chelsea
49' Wissel Chelsea Wissel Lesley Ugochukwu voor Tyrique George Chelsea
59' Doelpunt Wrexham Doelpunt Luke Bolton met assist van Sebastian Revan Wrexham 1-1
62' Wissel Wrexham Wissel Ryan Barnett voor Luke Bolton Wrexham
62' Wissel Wrexham Wissel Callum Burton voor Arthur Okonkwo Wrexham
62' Wissel Wrexham Wissel George Evans voor Lewis Brunt Wrexham
62' Wissel Wrexham Wissel Jordan Davies voor Elliot Lee Wrexham
62' Wissel Wrexham Wissel Sam Dalby voor Ollie Palmer Wrexham
62' Wissel Wrexham Wissel Andy Cannon voor James Jones Wrexham
68' Wissel Wrexham Wissel Jack Marriott voor Sebastian Revan Wrexham
71' Doelpunt Wrexham Doelpunt Jack Marriott met assist van Sam Dalby Wrexham 1-2
77' Wissel Wrexham Wissel Harry Ashfield voor George Dobson Wrexham
82' Doelpunt Chelsea Doelpunt Lesley Ugochukwu met assist van Armando Broja Chelsea 2-2
84' Wissel Wrexham Wissel Aaron James voor Max Cleworth Wrexham
84' Wissel Wrexham Wissel Anthony Forde voor James McClean Wrexham