Nabeschouwing Düren Merzenich - Bayern München (1-1) || Vriendschappelijk club 2024

Zondag 28 juli 2024 - 15:30 uur

In de Vriendschappelijk club 2024 neemt Düren Merzenich het zondag 28 juli 2024 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Bayern München. De wedstrijd wordt gespeeld in Westkampfbahn in Düren.

Via de Düren Merzenich - Bayern München live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Düren Merzenich - Bayern München (1-1)

De Vriendschappelijk club 2024 wedstrijd tussen Düren Merzenich en Bayern München geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 40e minuut door Rafael Garcia Doblas, waarmee Düren Merzenich met 1-0 de leiding nam. FC Bayern München kwam na 69 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Nestory Irankunda, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Düren Merzenich - Bayern München 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Düren Merzenich - Bayern München teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Wissel FC Bayern München Wissel Adam Aznou voor Hiroki Ito FC Bayern München
35' Wissel Düren Merzenich Wissel Jannick Theissen voor Max Schreiber Düren Merzenich
40' Doelpunt Düren Merzenich Doelpunt Rafael Garcia Doblas Düren Merzenich 1-0
46' Wissel Düren Merzenich Wissel Marcel Damaschek voor Adam Matuszczyk Düren Merzenich
46' Wissel Düren Merzenich Wissel Elsamed Ramaj voor Julijan Popović Düren Merzenich
46' Wissel Düren Merzenich Wissel Yannik Schlößer voor Firat Alpsoy Düren Merzenich
46' Wissel Düren Merzenich Wissel Philipp Simon voor Rafael Garcia Doblas Düren Merzenich
46' Wissel Düren Merzenich Wissel Emil Zeil voor Dennis Brock Düren Merzenich
66' Wissel FC Bayern München Wissel Javier Fernández voor Eric Dier FC Bayern München
66' Wissel FC Bayern München Wissel Serge Gnabry voor Raphaël Guerreiro FC Bayern München
66' Wissel FC Bayern München Wissel Gabriel Vidović voor Mathys Tel FC Bayern München
66' Wissel FC Bayern München Wissel Arijon Ibrahimovic voor Bryan Zaragoza FC Bayern München
66' Wissel FC Bayern München Wissel Nestory Irankunda voor Josip Stanisic FC Bayern München
66' Wissel FC Bayern München Wissel Nestory Irankunda voor Bryan Zaragoza FC Bayern München
66' Wissel FC Bayern München Wissel Aleksandar Pavlovic voor Leon Goretzka FC Bayern München
67' Wissel Düren Merzenich Wissel Jan Strauch voor Jannick Theissen Düren Merzenich
69' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt Nestory Irankunda FC Bayern München 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Düren Merzenich - Bayern München
Opstellingen Düren Merzenich - Bayern München
De opstellingen van Düren Merzenich en Bayern München zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.