Nabeschouwing Fenerbahçe - Hull City (5-1) || Vriendschappelijk club 2024

Donderdag 18 juli 2024 - 19:30 uur

In de Vriendschappelijk club 2024 neemt Fenerbahçe het donderdag 18 juli 2024 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Hull City. De wedstrijd wordt gespeeld in Şükrü Saracoğlu Stadium in Istanbul.

Via de Fenerbahçe - Hull City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fenerbahçe - Hull City (5-1)

Het Vriendschappelijk club duel tussen Fenerbahçe en Hull City is onder leiding van scheidsrechter Volkan Bayarslan geëindigd in een 5-1 overwinning voor Fenerbahçe. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 38e minuut door Edin Džeko, waarmee Fenerbahçe met 1-0 de leiding nam. Fenerbahçe vergrootte in de 44e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Fred op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 46e minuut volgde een derde treffer van Fenerbahçe, waarmee Edin Džeko zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Fenerbahçe geen gas terug, waardoor in de 53e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van S. Szymański. De 5-0 voor Fenerbahçe volgde even later in de 66e minuut nadat Mert Hakan Yandaş namens zijn team opnieuw wist te scoren. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 74e minuut en kwam op naam te staan van Hull City speler S. Hall, die daarmee tekende voor de 5-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Volkan Bayarslan en eindigde de wedstrijd dus met een 5-1 stand in het voordeel van Fenerbahçe.

LIVE Fenerbahçe - Hull City 5-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fenerbahçe - Hull City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

38' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt Edin Džeko met assist van Ryan Kent Fenerbahçe 1-0
44' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt Fred met assist van D. Tadić Fenerbahçe 2-0
46' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt Edin Džeko Fenerbahçe 3-0
46' Wissel Fenerbahçe Wissel Oğuz Aydın voor Ryan Kent Fenerbahçe
46' Wissel Fenerbahçe Wissel Rade Krunic voor B. Elmaz Fenerbahçe
53' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt S. Szymański met assist van Edin Džeko Fenerbahçe 4-0
62' Wissel Fenerbahçe Wissel Rodrigo Becão voor Çağlar Söyüncü Fenerbahçe
62' Wissel Fenerbahçe Wissel Y. Epözdemir voor Bright Osayi-Samuel Fenerbahçe
63' Wissel Fenerbahçe Wissel Mert Hakan Yandaş voor S. Szymański Fenerbahçe
66' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt Mert Hakan Yandaş Fenerbahçe 5-0
68' Wissel Hull City Wissel Andy Smith voor Sean McLoughlin Hull City
68' Wissel Hull City Wissel Brandon Fleming voor Ryan Giles Hull City
68' Wissel Hull City Wissel S. Hall voor M. Jacob Hull City
68' Wissel Fenerbahçe Wissel Cenk Tosun voor Edin Džeko Fenerbahçe
69' Wissel Fenerbahçe Wissel İrfan Can Kahveci voor Fred Fenerbahçe
69' Wissel Fenerbahçe Wissel Miha Zajc voor D. Tadić Fenerbahçe
73' Wissel Hull City Wissel N. Tinsdale voor Jean Michaël Seri Hull City
74' Doelpunt Hull City Doelpunt S. Hall met assist van Ryan Longman Hull City 5-1
83' Wissel Fenerbahçe Wissel E. Çetin voor Jayden Oosterwolde Fenerbahçe
83' Wissel Fenerbahçe Wissel Y. Akçiçek voor Alexander Djiku Fenerbahçe
83' Wissel Fenerbahçe Wissel Levent Mercan voor D. Livaković Fenerbahçe
83' Wissel Fenerbahçe Wissel Cengiz Ünder voor Oğuz Aydın Fenerbahçe
85' Wissel Hull City Wissel Henry Sandat voor Abdülkadir Ömür Hull City
85' Wissel Hull City Wissel H. Vaughan voor Ryan Longman Hull City
Video hoogtepunten en samenvatting Fenerbahçe - Hull City
Opstellingen Fenerbahçe - Hull City
De opstellingen van Fenerbahçe en Hull City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.