Nabeschouwing Fenerbahçe - Petrolul 52 (2-1) || Vriendschappelijk club 2024

Zaterdag 29 juni 2024 - 09:30 uur

In de Vriendschappelijk club 2024 neemt Fenerbahçe het zaterdag 29 juni 2024 om 09:30 uur in eigen huis op tegen Petrolul 52.

Via de Fenerbahçe - Petrolul 52 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fenerbahçe - Petrolul 52 (2-1)

Het Vriendschappelijk club duel tussen Fenerbahçe en Petrolul 52 is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Fenerbahçe. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 35e minuut door M. Bratu, waarmee Petrolul 52 met 0-1 de leiding nam. Fenerbahçe kwam in de 41e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Edin Džeko, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 59e minuut zette Miha Zajc zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Fenerbahçe de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Fenerbahçe dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Fenerbahçe - Petrolul 52 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fenerbahçe - Petrolul 52 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

35' Doelpunt Petrolul 52 Doelpunt M. Bratu met assist van G. Grozav Petrolul 52 0-1
41' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt Edin Džeko met assist van Cengiz Ünder Fenerbahçe 1-1
46' Wissel Fenerbahçe Wissel Levent Mercan voor Luan Peres Fenerbahçe
46' Wissel Fenerbahçe Wissel Emre Mor voor Cengiz Ünder Fenerbahçe
46' Wissel Fenerbahçe Wissel Miguel Crespo voor Rade Krunic Fenerbahçe
46' Wissel Fenerbahçe Wissel M. Dursun voor Y. Demir Fenerbahçe
46' Wissel Fenerbahçe Wissel B. Elmaz voor Mert Hakan Yandaş Fenerbahçe
46' Wissel Fenerbahçe Wissel U. Nayir voor Edin Džeko Fenerbahçe
46' Wissel Fenerbahçe Wissel Miha Zajc voor Fred Fenerbahçe
59' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt Miha Zajc Fenerbahçe 2-1
63' Wissel Petrolul 52 Wissel Tidiane Keita voor L. Dumitriu Petrolul 52
63' Wissel Petrolul 52 Wissel D. Radu voor Ricardinho Petrolul 52
63' Wissel Petrolul 52 Wissel S. Hanca voor A. Ișfan Petrolul 52
63' Wissel Petrolul 52 Wissel David Ilie voor Alexandru Tudorie Petrolul 52
63' Wissel Petrolul 52 Wissel T. Jyry voor Alexandru Mateiu Petrolul 52
65' Wissel Fenerbahçe Wissel Y. Akçiçek voor Serdar Aziz Fenerbahçe
79' Wissel Petrolul 52 Wissel T. Seto voor Marian Huja Petrolul 52
79' Wissel Petrolul 52 Wissel Alin Botogan voor G. Grozav Petrolul 52
79' Wissel Petrolul 52 Wissel A. Stănică voor P. Papp Petrolul 52
79' Wissel Fenerbahçe Wissel E. Arkutcu voor Ryan Kent Fenerbahçe
90' Gele kaart Petrolul 52 Gele kaart voor David Ilie Petrolul 52