Nabeschouwing Feyenoord - Monaco (1-3) || Vriendschappelijk club 2024

Woensdag 31 juli 2024 - 19:30 uur

In de Vriendschappelijk club 2024 neemt Feyenoord het woensdag 31 juli 2024 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Monaco. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Feijenoord in Rotterdam.

Via de Feyenoord - Monaco live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Feyenoord - Monaco (1-3)

Het Vriendschappelijk club duel tussen Feyenoord en Monaco is geëindigd in een 1-3 overwinning voor Monaco. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door George Ilenikhena, waarmee Monaco met 0-1 de leiding nam. Feyenoord kwam in de 39e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Luka Ivanušec, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 51e minuut zette Guillermo Maripán zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Monaco de leiding in de wedstrijd nam.

Na 67 minuten werd de voorsprong voor Monaco vergroot nadat Mohammed Salisu de 1-3 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Monaco.

LIVE Feyenoord - Monaco 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Feyenoord - Monaco teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Doelpunt Monaco Doelpunt George Ilenikhena Monaco 0-1
32' Wissel Monaco Wissel Vanderson voor Krépin Diatta Monaco
39' Doelpunt Feyenoord Doelpunt Luka Ivanušec met assist van Lutsharel Geertruida Feyenoord 1-1
39' Gele kaart Monaco Gele kaart voor Mohammed Salisu Monaco
46' Wissel Monaco Wissel Myron Boadu voor George Ilenikhena Monaco
46' Wissel Feyenoord Wissel Djomar Giersthove voor Lutsharel Geertruida Feyenoord
51' Doelpunt Monaco Doelpunt Guillermo Maripán met assist van Ismail Jakobs Monaco 1-2
56' Gele kaart Monaco Gele kaart voor Félix Lemaréchal Monaco
62' Wissel Feyenoord Wissel Ezequiel Bullaude voor Gjivai Zechiël Feyenoord
62' Wissel Feyenoord Wissel Mikki van Sas voor Justin Bijlow Feyenoord
62' Wissel Feyenoord Wissel Aleks Zekovic voor Ayase Ueda Feyenoord
62' Wissel Feyenoord Wissel Aymen Sliti voor Ondřej Lingr Feyenoord
67' Doelpunt Monaco Doelpunt Mohammed Salisu met assist van Guillermo Maripán Monaco 1-3
72' Wissel Monaco Wissel Kassoum Ouattara voor Ismail Jakobs Monaco
72' Wissel Monaco Wissel Denis Zakaria voor Félix Lemaréchal Monaco
72' Wissel Monaco Wissel Breel Embolo voor Folarin Balogun Monaco
72' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor Jan Plug Feyenoord
72' Wissel Monaco Wissel Eliot Matazo voor Edan Diop Monaco
73' Wissel Feyenoord Wissel Lugene Clarinda Arnaud voor Givairo Read Feyenoord
73' Wissel Feyenoord Wissel Jayden Candelaria voor Marcus Pedersen Feyenoord
79' Wissel Feyenoord Wissel Leo Sauer voor Luka Ivanušec Feyenoord
79' Wissel Feyenoord Wissel Luc Netten voor Jan Plug Feyenoord
79' Wissel Feyenoord Wissel Paulo Julius Rudisill voor Antoni-Djibu Milambo Feyenoord
80' Wissel Monaco Wissel Mohamed Bamba voor Takumi Minamino Monaco
89' Wissel Monaco Wissel Ritchy Valme voor Guillermo Maripán Monaco
89' Wissel Monaco Wissel Samuel Kondi Nibombé voor Mohammed Salisu Monaco