Nabeschouwing Galatasaray - Trenčín (4-1) || Vriendschappelijk club 2024

Donderdag 18 juli 2024 - 19:30 uur

In de Vriendschappelijk club 2024 neemt Galatasaray het donderdag 18 juli 2024 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Trenčín. De wedstrijd wordt gespeeld in Raiffeisen Arena in Raisting.

Via de Galatasaray - Trenčín live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Galatasaray - Trenčín (4-1)

Het Vriendschappelijk club duel tussen Galatasaray en Trenčín is onder leiding van scheidsrechter Walter Altmann geëindigd in een 4-1 overwinning voor Galatasaray. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door Derrick Köhn, waarmee Galatasaray met 1-0 de leiding nam. Galatasaray vergrootte in de 22e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Hakim Ziyech op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 47e minuut volgde een derde treffer van Galatasaray, waarmee Dries Mertens zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Galatasaray geen gas terug, waardoor in de 58e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van Michy Batshuayi. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 82e minuut wist Emmanuel Uchegbu namens Trenčín de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Walter Altmann en eindigde de wedstrijd dus met een 4-1 stand in het voordeel van Galatasaray.

LIVE Galatasaray - Trenčín 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Galatasaray - Trenčín teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Galatasaray Doelpunt Derrick Köhn Galatasaray 1-0
17' Gele kaart Trenčín Gele kaart voor Emmanuel Uchegbu Trenčín
22' Doelpunt Galatasaray Doelpunt Hakim Ziyech met assist van Michy Batshuayi Galatasaray 2-0
46' Wissel Galatasaray Wissel Kerem Demirbay voor Lucas Torreira Galatasaray
47' Doelpunt Galatasaray Doelpunt Dries Mertens met assist van Michy Batshuayi Galatasaray 3-0
58' Doelpunt Galatasaray Doelpunt Michy Batshuayi met assist van Kerem Demirbay Galatasaray 4-0
60' Wissel Trenčín Wissel Rahim Ibrahim voor Jakub Holubek Trenčín
60' Wissel Galatasaray Wissel Eyüp Aydın voor Léo Dubois Galatasaray
60' Wissel Galatasaray Wissel Y. Demir voor M. Baltacı Galatasaray
60' Wissel Galatasaray Wissel Halil Dervişoğlu voor Berkan Kutlu Galatasaray
60' Wissel Galatasaray Wissel K. Karataş voor Hakim Ziyech Galatasaray
60' Wissel Galatasaray Wissel Eyüp Aydın voor Victor Nelsson Galatasaray
60' Wissel Trenčín Wissel Lukas Skovajsa voor Damian Baris Trenčín
60' Wissel Galatasaray Wissel A. Yeşilyurt voor Wilfried Zaha Galatasaray
60' Wissel Trenčín Wissel E. Aydın voor T. Hájovský Trenčín
69' Wissel Galatasaray Wissel Bright Donkor voor Derrick Köhn Galatasaray
69' Wissel Galatasaray Wissel E. Aydın voor Michy Batshuayi Galatasaray
75' Wissel Trenčín Wissel Bright Donkor voor J. Sunday Trenčín
75' Wissel Trenčín Wissel D. Prekop voor Taras Bondarenko Trenčín
75' Wissel Trenčín Wissel M. Brandis voor A. Gajdoš Trenčín
82' Doelpunt Trenčín Doelpunt Emmanuel Uchegbu met assist van Lazar Stojsavljevic Trenčín 4-1
85' Wissel Trenčín Wissel A. Fiala voor Emmanuel Uchegbu Trenčín
88' Wissel Trenčín Wissel Hugo Pávek voor Lazar Stojsavljevic Trenčín
Video hoogtepunten en samenvatting Galatasaray - Trenčín
Opstellingen Galatasaray - Trenčín
De opstellingen van Galatasaray en Trenčín zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Galatasaray - Trenčín

Galatasaray en Trenčín treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk club van het seizoen 2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Walter Altmann en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Galatasaray en Trenčín elkaar treffen in de Vriendschappelijk club.