Nabeschouwing Getafe - Atlético Madrid (1-3) || Vriendschappelijk club 2024

Zaterdag 3 augustus 2024 - 21:00 uur

In de Vriendschappelijk club 2024 neemt Getafe het zaterdag 3 augustus 2024 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Atlético Madrid. De wedstrijd wordt gespeeld in Coliseum Alfonso Pérez in Getafe.

Via de Getafe - Atlético Madrid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Getafe - Atlético Madrid (1-3)

Het Vriendschappelijk club duel tussen Getafe en Atlético Madrid is onder leiding van scheidsrechter Isidro Díaz de Mera Escuderos geëindigd in een 1-3 overwinning voor Atlético Madrid. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 38e minuut door Ángel Correa, waarmee Atlético Madrid met 0-1 de leiding nam. Atlético Madrid vergrootte in de 45e minuut de voorsprong nadat het via een goal van João Félix op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 55e minuut volgde een derde treffer van Atlético Madrid, waarmee Ángel Correa zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 60 minuten deed Christantus Ugonna Uche iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Getafe werd verkleind tot 1-3. Hiermee kon een nederlaag voor Getafe echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen. In de 88e minuut werd Ismael van Getafe met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Getafe met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Atlético Madrid.

LIVE Getafe - Atlético Madrid 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Getafe - Atlético Madrid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

38' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt Ángel Correa met assist van Arthur Vermeeren Atlético Madrid 0-1
45' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt João Félix met assist van Ángel Correa Atlético Madrid 0-2
46' Wissel Atlético Madrid Wissel Reinildo Mandava voor Arthur Vermeeren Atlético Madrid
46' Wissel Getafe Wissel Domingos Duarte voor Djené Getafe
46' Wissel Getafe Wissel Diego Rico voor Gorka Rivera Getafe
46' Wissel Atlético Madrid Wissel Rodrigo Riquelme voor João Félix Atlético Madrid
46' Wissel Getafe Wissel Alberto Risco voor Sang-Min Lee Getafe
55' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt Ángel Correa met assist van Marcos Llorente Atlético Madrid 0-3
60' Doelpunt Getafe Doelpunt Christantus Ugonna Uche Getafe 1-3
61' Wissel Atlético Madrid Wissel Aitor Gismera voor Koke Atlético Madrid
61' Wissel Atlético Madrid Wissel Antonio Gomis voor Horațiu Moldovan Atlético Madrid
61' Wissel Atlético Madrid Wissel Carlos Martín voor Ángel Correa Atlético Madrid
61' Wissel Atlético Madrid Wissel Alejandro Monserrate voor Marcos Llorente Atlético Madrid
61' Wissel Atlético Madrid Wissel Santiago Mouriño voor Axel Witsel Atlético Madrid
61' Wissel Atlético Madrid Wissel Carlos Giménez voor César Azpilicueta Atlético Madrid
61' Wissel Atlético Madrid Wissel Adrián Niño voor Samuel Lino Atlético Madrid
61' Wissel Atlético Madrid Wissel Taufik Seidu voor Javi Serrano Atlético Madrid
61' Wissel Atlético Madrid Wissel Javi Galán voor Ilias Kostis Atlético Madrid
71' Wissel Getafe Wissel Yellu Santiago voor Luis Milla Getafe
71' Wissel Getafe Wissel Ismael voor Nabil Aberdin Getafe
71' Wissel Getafe Wissel Carles Aleñá voor Juan Iglesias Getafe
71' Wissel Getafe Wissel Álex Sola voor Carles Pérez Getafe
82' Gele kaart Getafe Gele kaart voor Diego Rico Getafe
82' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Omar Alderete Atlético Madrid
88' Rode kaart Getafe Rode kaart voor Ismael Getafe
Video hoogtepunten en samenvatting Getafe - Atlético Madrid
Opstellingen Getafe - Atlético Madrid
Voorbeschouwing Getafe - Atlético Madrid

Getafe en Atlético Madrid treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk club van het seizoen 2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Isidro Díaz de Mera Escuderos en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Getafe en Atlético Madrid elkaar treffen in de Vriendschappelijk club.