Nabeschouwing Inter Milan - Al Ittihad (0-2) || Vriendschappelijk club 2024

Woensdag 7 augustus 2024 - 20:30 uur

In de Vriendschappelijk club 2024 neemt Inter Milan het woensdag 7 augustus 2024 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Al Ittihad. De wedstrijd wordt gespeeld in U-Power Stadium in Monza.

Via de Inter Milan - Al Ittihad live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Inter Milan - Al Ittihad (0-2)

Het Vriendschappelijk club duel tussen Inter Milan en Al Ittihad is onder leiding van scheidsrechter Niccolò Turrini geëindigd in een 0-2 overwinning voor Al Ittihad. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door Moussa Diaby, waarmee Al Ittihad met 0-1 de leiding nam. Al Ittihad vergrootte in de 47e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Moussa Diaby op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Al Ittihad.

LIVE Inter Milan - Al Ittihad 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Inter Milan - Al Ittihad teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Doelpunt Al Ittihad Doelpunt Moussa Diaby met assist van Houssem Aouar Al Ittihad 0-1
28' Wissel Al Ittihad Wissel Ahmed Al Ghamdi voor Luiz Felipe Al Ittihad
47' Doelpunt Al Ittihad Doelpunt Moussa Diaby Al Ittihad 0-2
63' Wissel Inter Wissel Henrikh Mkhitaryan voor Hakan Çalhanoğlu Inter
63' Wissel Inter Wissel Benjamin Pavard voor Matteo Darmian Inter
63' Wissel Inter Wissel Kristjan Asllani voor Nicolò Barella Inter
63' Wissel Inter Wissel Denzel Dumfries voor Yann Bisseck Inter
63' Wissel Inter Wissel Josep Martínez voor Yann Sommer Inter
63' Wissel Inter Wissel Alessandro Fontanarosa voor Francesco Acerbi Inter
63' Wissel Inter Wissel Carlos Augusto voor Federico Dimarco Inter
63' Wissel Al Ittihad Wissel NGolo Kanté voor Awad Al Nashri Al Ittihad
63' Wissel Inter Wissel Eddie Salcedo voor Marcus Thuram Inter
63' Gele kaart Al Ittihad Gele kaart voor Jota Alessandro Bastoni Al Ittihad
68' Wissel Al Ittihad Wissel Moussa Diaby voor Al Ittihad
70' Wissel Al Ittihad Wissel Marwan Al Sahafi voor Moussa Diaby Al Ittihad
71' Wissel Al Ittihad Wissel Muhannad Al Shanqiti voor Ahmed Al Ghamdi Al Ittihad
82' Wissel Inter Wissel Thomas Berenbruch voor Davide Frattesi Inter
82' Wissel Inter Wissel Daniele Quieto voor Joaquín Correa Inter
82' Wissel Inter Wissel Stefan de Vrij voor Saad Al Mosa Inter
83' Wissel Al Ittihad Wissel Hamed Al Ghamdi voor Faisal Al Ghamdi Al Ittihad
85' Wissel Al Ittihad Wissel Abdulmohsen Fallatah voor Hassan Kadesh Al Ittihad
85' Wissel Al Ittihad Wissel Saleh Al-Shehri voor Houssem Aouar Al Ittihad
Video hoogtepunten en samenvatting Inter Milan - Al Ittihad
Opstellingen Inter Milan - Al Ittihad
De opstellingen van Inter Milan en Al Ittihad zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Inter Milan - Al Ittihad

Inter Milan en Al Ittihad treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk club van het seizoen 2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Niccolò Turrini en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Inter Milan en Al Ittihad elkaar treffen in de Vriendschappelijk club.