Nabeschouwing Inter Milan - Pergolettese (2-1) || Vriendschappelijk club 2024

Maandag 22 juli 2024 - 18:30 uur

In de Vriendschappelijk club 2024 neemt Inter Milan het maandag 22 juli 2024 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Pergolettese. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Enzo Ricci in Sassuolo.

Via de Inter Milan - Pergolettese live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Inter Milan - Pergolettese (2-1)

Het Vriendschappelijk club duel tussen Inter Milan en Pergolettese is onder leiding van scheidsrechter Andrea Calzavara geëindigd in een 2-1 overwinning voor Inter Milan. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 34e minuut door Mehdi Taremi, waarmee Inter met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Inter opnieuw te scoren. In de 88e minuut was het Eddie Salcedo die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Inter. In de 91e minuut wist Pergolettese de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via Mattia Capoferri. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Pergolettese kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Andrea Calzavara, waardoor Inter Milan dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Inter Milan - Pergolettese 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Inter Milan - Pergolettese teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

34' Doelpunt Inter Doelpunt Mehdi Taremi met assist van Henrikh Mkhitaryan Inter 1-0
46' Wissel Inter Wissel Thomas Berenbruch voor Piotr Zieliński Inter
64' Wissel Pergolettese Wissel Mattia Capoferri voor Alessandro Lambrughi Pergolettese
64' Wissel Pergolettese Wissel Lorenzo Cordaro voor Paolo Raimondi Pergolettese
64' Wissel Pergolettese Wissel Matteo Lecchi voor Alessandro Piu Pergolettese
68' Wissel Pergolettese Wissel Andrea Schiavini voor Edoardo Olivieri Pergolettese
70' Wissel Pergolettese Wissel Francesco Vanazzi voor Zaid Jaohuari Pergolettese
70' Wissel Inter Wissel Daniele Quieto voor Issiaka Kamate Inter
71' Wissel Inter Wissel Luka Topalovic voor Kristjan Asllani Inter
72' Wissel Pergolettese Wissel Lorenzo Andreoli voor Nicola Anelli Pergolettese
76' Wissel Inter Wissel Mike Aidoo voor Yann Bisseck Inter
76' Wissel Inter Wissel Gabriele Tacchinardi voor Mehdi Taremi Inter
76' Wissel Inter Wissel Eddie Salcedo voor Josep Martínez Inter
80' Wissel Inter Wissel Matteo Motta voor Alessandro Fontanarosa Inter
80' Wissel Pergolettese Wissel Gabriele Tacchinardi voor Samuele Careccia Pergolettese
83' Wissel Inter Wissel Christos Alexiou voor Lucien Agoumé Inter
83' Wissel Inter Wissel Dilan Andrés Zárate Hidalgo voor Henrikh Mkhitaryan Inter
83' Wissel Inter Wissel Matteo Cocchi voor Carlos Augusto Inter
83' Wissel Inter Wissel Francesco Stante voor Joaquín Correa Inter
88' Doelpunt Inter Doelpunt Eddie Salcedo met assist van Matteo Motta Inter 2-0
91' Doelpunt Pergolettese Doelpunt Mattia Capoferri met assist van Riccardo Bignami Pergolettese 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Inter Milan - Pergolettese
Opstellingen Inter Milan - Pergolettese
De opstellingen van Inter Milan en Pergolettese zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.