Nabeschouwing Juventus - Brest (2-2) || Vriendschappelijk club 2024

Zaterdag 3 augustus 2024 - 21:00 uur

In de Vriendschappelijk club 2024 neemt Juventus het zaterdag 3 augustus 2024 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Brest. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Adriatico-Giovanni Cornacchia in Pescara.

Via de Juventus - Brest live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Juventus - Brest (2-2)

De Vriendschappelijk club 2024 wedstrijd tussen Juventus en Brest geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 50e minuut door Mahdi Camara, waarmee Brest met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van Dušan Vlahović in de 58e minuut zorgde er even later voor dat Juventus weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 72e minuut zette Danilo zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Juventus de leiding in de wedstrijd nam.

Na 82 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Axel Camblan de 2-2 maakte voor Brest. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Helaas zou het daarna ondanks een spannend slot niet meer tot doelpunten komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Juventus - Brest 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Juventus - Brest teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Juventus Wissel Mattia Perin voor Michele Di Gregorio Juventus
46' Wissel Juventus Wissel Kenan Yıldız voor Samuel Mbangula Juventus
50' Doelpunt Brest Doelpunt Mahdi Camara met assist van Romain Del Castillo Brest 0-1
58' Penalty Juventus Penalty Dušan Vlahović Juventus 1-1
59' Wissel Brest Wissel Mathias Pereira Lage voor Ludovic Ajorque Brest
59' Wissel Brest Wissel Julien Le Cardinal voor Abdoulaye Ndiaye Brest
62' Wissel Juventus Wissel Douglas Luiz voor Nicolò Fagioli Juventus
62' Wissel Juventus Wissel Bremer voor Federico Gatti Juventus
62' Wissel Juventus Wissel Danilo voor Nicolò Savona Juventus
72' Doelpunt Juventus Doelpunt Danilo met assist van Douglas Luiz Juventus 2-1
78' Wissel Brest Wissel Axel Camblan voor Jordan Amavi Brest
78' Wissel Brest Wissel Karamoko Dembélé voor Jérémy Le Douaron Brest
78' Wissel Brest Wissel Hianga Mananga Mbock voor Hugo Magnetti Brest
78' Wissel Brest Wissel Luc Zogbe voor Jonas Martin Brest
82' Doelpunt Brest Doelpunt Axel Camblan met assist van Mathias Pereira Lage Brest 2-2
84' Wissel Juventus Wissel Jonas Jakob Rouhi voor Andrea Cambiaso Juventus
85' Wissel Juventus Wissel Vasilije Adžić voor Khéphren Thuram Juventus
85' Wissel Juventus Wissel Nikola Sekulov voor Romain Del Castillo Juventus
85' Wissel Juventus Wissel Nikola Sekulov voor Timothy Weah Juventus
Video hoogtepunten en samenvatting Juventus - Brest
Opstellingen Juventus - Brest
De opstellingen van Juventus en Brest zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Juventus - Brest

Juventus en Brest treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk club van het seizoen 2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Rosario Abisso en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Juventus en Brest elkaar treffen in de Vriendschappelijk club.