Nabeschouwing Nürnberg - Juventus (3-0) || Vriendschappelijk club 2024

Vrijdag 26 juli 2024 - 17:00 uur

In de Vriendschappelijk club 2024 neemt Nürnberg het vrijdag 26 juli 2024 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Juventus. De wedstrijd wordt gespeeld in Max-Morlock-Stadion in Neurenberg.

Via de Nürnberg - Juventus live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nürnberg - Juventus (3-0)

Het Vriendschappelijk club duel tussen Nürnberg en Juventus is onder leiding van scheidsrechter Martin Petersen geëindigd in een 3-0 overwinning voor Nürnberg. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door Caspar Jander, waarmee Nürnberg met 1-0 de leiding nam. Juventus kreeg via Dušan Vlahović in de 71e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Martin Petersen de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Nürnberg via een goal van Dustin Forkel in de 87e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

In de 89e minuut volgde een derde treffer van Nürnberg, waarmee Tim Janisch zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Martin Petersen, waardoor Nürnberg dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Nürnberg - Juventus 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nürnberg - Juventus teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt Nürnberg Doelpunt Caspar Jander met assist van Lukas Schleimer Nürnberg 1-0
39' Wissel Nürnberg Wissel Ondrej Karafiat voor Robin Knoche Nürnberg
46' Wissel Juventus Wissel Nicolò Fagioli voor Tiago Djaló Juventus
46' Wissel Juventus Wissel Vasilije Adžić voor Khéphren Thuram Juventus
46' Wissel Juventus Wissel Samuel Mbangula voor Manuel Locatelli Juventus
46' Wissel Juventus Wissel Federico Gatti voor Luis Hasa Juventus
46' Wissel Juventus Wissel Mattia Perin voor Michele Di Gregorio Juventus
46' Wissel Juventus Wissel Dušan Vlahović voor Nikola Sekulov Juventus
46' Wissel Juventus Wissel Timothy Weah voor Livano Comenencia Juventus
46' Wissel Juventus Wissel Juan Cabal voor Facundo González Molino Juventus
46' Wissel Juventus Wissel Andrea Cambiaso voor Jonas Jakob Rouhi Juventus
46' Wissel Juventus Wissel Hans Nicolussi Caviglia voor Fabio Miretti Juventus
46' Wissel Juventus Wissel Nicolò Savona voor Tommaso Barbieri Juventus
53' Wissel Nürnberg Wissel Dustin Forkel voor Florian Pick Nürnberg
62' Wissel Nürnberg Wissel Christian Mathenia voor Jan Reichert Nürnberg
62' Wissel Nürnberg Wissel Nick Seidel voor Finn Jeltsch Nürnberg
62' Wissel Nürnberg Wissel Stefanos Tzimas voor Kanji Okunuki Nürnberg
71' Penalty gemist Juventus Penalty gemist Dušan Vlahović Dušan Vlahović Juventus
77' Wissel Nürnberg Wissel Michal Ševčík voor Lukas Schleimer Nürnberg
77' Wissel Nürnberg Wissel Enrico Valentini voor Jens Castrop Nürnberg
77' Wissel Nürnberg Wissel Tim Janisch voor Danilo Soares Nürnberg
77' Wissel Nürnberg Wissel Simon Joachims voor Caspar Jander Nürnberg
78' Wissel Nürnberg Wissel Rafael Lubach voor Florian Flick Nürnberg
87' Doelpunt Nürnberg Doelpunt Dustin Forkel met assist van Enrico Valentini Nürnberg 2-0
89' Doelpunt Nürnberg Doelpunt Tim Janisch met assist van Jannik Hofmann Nürnberg 3-0
Video hoogtepunten en samenvatting Nürnberg - Juventus
Opstellingen Nürnberg - Juventus
De opstellingen van Nürnberg en Juventus zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Nürnberg - Juventus

Nürnberg en Juventus treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk club van het seizoen 2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Martin Petersen en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Nürnberg en Juventus elkaar treffen in de Vriendschappelijk club.