Nabeschouwing Pisa - Inter Milan (1-1) || Vriendschappelijk club 2024

Vrijdag 2 augustus 2024 - 19:30 uur

In de Vriendschappelijk club 2024 neemt Pisa het vrijdag 2 augustus 2024 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Inter Milan. De wedstrijd wordt gespeeld in Arena Garibaldi - Stadio Romeo Anconetani in Pisa.

Via de Pisa - Inter Milan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Pisa - Inter Milan (1-1)

De Vriendschappelijk club 2024 wedstrijd tussen Pisa en Inter Milan geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 45e minuut door Gabriele Piccinini, waarmee Pisa met 1-0 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Inter het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 97e minuut was het namelijk Yann Bisseck die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Pisa - Inter Milan 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Pisa - Inter Milan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

35' Wissel Pisa Wissel Idrissa Touré voor Tomás Esteves Pisa
45' Doelpunt Pisa Doelpunt Gabriele Piccinini Pisa 1-0
46' Wissel Inter Wissel Alessandro Bastoni voor Francesco Acerbi Inter
46' Wissel Inter Wissel Matteo Darmian voor Issiaka Kamate Inter
46' Wissel Inter Wissel Federico Dimarco voor Alessandro Fontanarosa Inter
46' Wissel Inter Wissel Davide Frattesi voor Eddie Salcedo Inter
46' Wissel Pisa Wissel Nícolas voor Adrian Semper Pisa
62' Wissel Inter Wissel Hakan Çalhanoğlu voor Piotr Zieliński Inter
62' Wissel Inter Wissel Marko Arnautovic voor Joaquín Correa Inter
64' Wissel Pisa Wissel Samuele Angori voor Arturo Calabresi Pisa
64' Wissel Pisa Wissel Nicholas Bonfanti voor Stefano Moreo Pisa
64' Wissel Pisa Wissel Alessandro Arena voor Marius Marin Pisa
65' Wissel Pisa Wissel Žan Jevšenak voor Jan Mlakar Pisa
65' Wissel Pisa Wissel Adrian Rus voor Matteo Tramoni Pisa
65' Wissel Pisa Wissel Emanuel Vignato voor Pietro Beruatto Pisa
79' Wissel Pisa Wissel Elia Giani voor Gabriele Piccinini Pisa
79' Wissel Pisa Wissel Andrea Primasso voor Antonio Caracciolo Pisa
81' Wissel Pisa Wissel Francesco Coppola voor Simone Canestrelli Pisa
83' Wissel Inter Wissel Daniele Quieto voor Nicolò Barella Inter
97' Doelpunt Inter Doelpunt Yann Bisseck Inter 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Pisa - Inter Milan
Opstellingen Pisa - Inter Milan
De opstellingen van Pisa en Inter Milan zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Pisa - Inter Milan

Pisa en Inter Milan treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk club van het seizoen 2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Valerio Crezzini en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Pisa en Inter Milan in de Vriendschappelijk club vond plaats op 19 september 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Inter Milan. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Inter Milan favoriet. 1 keer wist de ploeg van Pisa te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Pisa. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.