Nabeschouwing Porto - Al Nassr (4-0) || Vriendschappelijk club 2024

Zondag 28 juli 2024 - 19:30 uur

In de Vriendschappelijk club 2024 neemt Porto het zondag 28 juli 2024 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Al Nassr. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Do Dragão in Porto.

Via de Porto - Al Nassr live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Porto - Al Nassr (4-0)

Het Vriendschappelijk club duel tussen Porto en Al Nassr is onder leiding van scheidsrechter João António Ferreira Gonçalves geëindigd in een 4-0 overwinning voor Porto. Na 45 minuten stond er een 4-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door Nico González, waarmee Porto met 1-0 de leiding nam. Porto vergrootte in de 22e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Iván Jaime op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 31e minuut volgde een derde treffer van Porto, waarmee Nico González zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Gonçalo Borges zette Porto even later op 4-0 nadat hij een door scheidsrechter João António Ferreira Gonçalves toegekende penalty wist te benutten.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Porto.

LIVE Porto - Al Nassr 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Porto - Al Nassr teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Porto Doelpunt Nico González met assist van João Mário Porto 1-0
22' Doelpunt Porto Doelpunt Iván Jaime met assist van Danny Namaso Porto 2-0
31' Doelpunt Porto Doelpunt Nico González Porto 3-0
50' Penalty Porto Penalty Gonçalo Borges Porto 4-0
45' Iván Jaime Porto
46' Wissel Al Nassr Wissel Mukhtar Ali voor Abdullah Al-Khaibari Al Nassr
46' Wissel Al Nassr Wissel Nawaf Al-Boushal voor Abdulelah Al-Amri Al Nassr
46' Wissel Al Nassr Wissel Mohammed Al-Fatil voor Sadio Mané Al Nassr
46' Wissel Al Nassr Wissel Abdulrahman Ghareeb voor Sultan Al-Ghannam Al Nassr
46' Wissel Al Nassr Wissel Ayman Yahya voor Sami Al-Najei Al Nassr
60' Gele kaart Al Nassr Gele kaart voor Marcelo Brozović Al Nassr
64' Wissel Porto Wissel André Franco voor Iván Jaime Porto
64' Wissel Porto Wissel Samuel Portugal voor Cláudio Ramos Porto
64' Wissel Porto Wissel Vasco Sousa voor Nico González Porto
65' Wissel Porto Wissel Rodrigo Mora voor Gonçalo Borges Porto
65' Wissel Porto Wissel Galeno voor Marko Grujic Porto
65' Wissel Porto Wissel Toni Martínez voor Danny Namaso Porto
69' Wissel Al Nassr Wissel Mohammed Marran voor Talisca Al Nassr
74' Wissel Porto Wissel Fábio Cardoso voor Zé Pedro Porto
74' Wissel Porto Wissel David Carmo voor Otávio Porto
84' Wissel Porto Wissel Gabriel Brás voor Martim Fernandes Porto
85' Wissel Porto Wissel Gonçalo Sousa voor Alan Varela Porto
85' Wissel Porto Wissel Fran Navarro voor João Mário Porto
Video hoogtepunten en samenvatting Porto - Al Nassr
Opstellingen Porto - Al Nassr
De opstellingen van Porto en Al Nassr zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Porto - Al Nassr

Porto en Al Nassr treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk club van het seizoen 2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter João António Ferreira Gonçalves en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Porto en Al Nassr elkaar treffen in de Vriendschappelijk club.