Nabeschouwing PSV - Anderlecht (0-3) || Vriendschappelijk club 2024

Zaterdag 6 juli 2024 - 14:30 uur

In de Vriendschappelijk club 2024 neemt PSV het zaterdag 6 juli 2024 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Anderlecht. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportcomplex De Herdgang in Eindhoven.

Via de PSV - Anderlecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PSV - Anderlecht (0-3)

Het Vriendschappelijk club duel tussen PSV en Anderlecht is onder leiding van scheidsrechter Sander van der Eijk geëindigd in een 0-3 overwinning voor Anderlecht. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 31e minuut door Nilson Angulo, waarmee Anderlecht met 0-1 de leiding nam. Anderlecht vergrootte in de 47e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Luis Vázquez op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Een penalty in de 47e minuut was de ideale kans voor Anderlecht om te scoren. Luis Vázquez was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 0-2 bleef.

In de 85e minuut volgde een derde treffer van Anderlecht, waarmee Tristan Degreef zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Sander van der Eijk, waardoor Anderlecht dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE PSV - Anderlecht 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PSV - Anderlecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Doelpunt Anderlecht Doelpunt Nilson Angulo met assist van Francis Amuzu Anderlecht 0-1
46' Wissel PSV Wissel T. Land voor R. Ledezma PSV
46' Wissel PSV Wissel Ismael Saibari voor J. Simons PSV
46' Wissel PSV Wissel I. Babadi voor Guus Til PSV
46' Wissel PSV Wissel E. van de Blaak voor M. Dams PSV
46' Wissel PSV Wissel Olivier Boscagli voor A. Obispo PSV
46' Wissel PSV Wissel Tristan Degreef voor Walter Benítez PSV
46' Wissel Anderlecht Wissel Joël Drommel voor Majeed Ashimeru Anderlecht
46' Wissel Anderlecht Wissel Alexis Flips voor Nilson Angulo Anderlecht
46' Wissel PSV Wissel J. de Guzmán voor M. Bahaty PSV
46' Wissel PSV Wissel Hirving Lozano voor Jason van Duiven PSV
46' Wissel PSV Wissel F. Oppegård voor Mauro Júnior PSV
46' Wissel Anderlecht Wissel Louis Patris voor K. Sardella Anderlecht
46' Wissel PSV Wissel J. Teze voor Fabian Merién PSV
46' Wissel PSV Wissel J. Uneken voor Luuk de Jong PSV
47' Doelpunt Anderlecht Doelpunt Luis Vázquez Anderlecht 0-2
47' Penalty gemist Anderlecht Penalty gemist Luis Vázquez Anderlecht
61' Wissel Anderlecht Wissel Amando Lapage voor T. Leoni Anderlecht
61' Wissel Anderlecht Wissel N. De Cat voor Mats Rits Anderlecht
61' Wissel Anderlecht Wissel Robbie Ure voor M. Stroeykens Anderlecht
61' Wissel Anderlecht Wissel Kristian Malt Arnstad voor Moussa NDiaye Anderlecht
61' Wissel Anderlecht Wissel Ismaël Baouf voor Nunzio Engwanda Anderlecht
61' Wissel Anderlecht Wissel Devon Decorte voor Luis Vázquez Anderlecht
61' Wissel Anderlecht Wissel Luca Monticelli voor Francis Amuzu Anderlecht
61' Wissel Anderlecht Wissel Timo Schlieck voor Colin Coosemans Anderlecht
65' Gele kaart PSV Gele kaart voor F. Oppegård PSV
75' Gele kaart PSV Gele kaart voor I. Babadi PSV
85' Doelpunt Anderlecht Doelpunt Tristan Degreef Anderlecht 0-3
Video hoogtepunten en samenvatting PSV - Anderlecht
Opstellingen PSV - Anderlecht

Voorbeschouwing PSV - Anderlecht

PSV en Anderlecht treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk club van het seizoen 2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sander van der Eijk en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat PSV en Anderlecht elkaar treffen in de Vriendschappelijk club.